49aastase Trierweieri - hüüdnimega Rottweiler - raamat on 330 lehekülge paks ja ning kannab pealkirja "Aitäh selle hetke eest" ("Merci Pour Ce Moment"), kirjutab New York Daily News.

Näitlejanna Julie Gayet pärast Hollande'i poolt pikalt petetud endine esileedi, kellega president oli paar alates 2007. aastast kuni tänavu jaanuarini, on võtnud ette raamatus mees põrmustada, hävitades muuhulgas ka tema kui sotsialisti kuvandi. "Tema, ise vasakpoolne, vihkab vaeseid ja kutsub neid "hambututeks"," väidab Trierweier, kelle sõnul salaelitaristist mees ka tema töölisklassi vanemaid ei sallinud.

Naine avaldab ka kõige traagilisema hetke oma elust, kus ta Hollande'i truudusetuse pärast omaenda elule käe külge pani. "Neelasin nii palju tablette kui suutsin. Tahtsin vaid magada. Ma ei tahtnud elada neil tundidel, mis järgnesid," pihib ta petmise avalikuks tuleku järgsete päevade tundeid, mis teda haiglasse viisid.

Ka räägib naine raamatus sellest, kuidas mees teda vahetult pärast enda paljastamist kimbutama asus, et teda tagasi võita, "nagu oleks ta valimine".