Kes arvasid, et kuulsid omal ajal vürtsitüdrukute kontertidel Victoria Beckhami laulmas, need eksivad rängalt! Nimelt tunnistas bändi endine liige, et tema lauluoskus oli nii kehv, et produtsendid lülitasid pea igal kontserdil tema mikrofoni välja, vahendab Metro.

Foto: Vida Press

“Nad lülitasid mu mikrofoni välja ja lasid teistel laulda. Aga mina naeran viimasena — lõpuks töötab ka minu mikrofon,” rääkis moeloojana ilma tegev Victoria Beckham.

Victoria ei pruukinud küll olla bändi hääl, kuid kahtlemata oli ta Spice Girls’i nägu. Erinevalt teistest tüdrukutest, oli tal riiete jaoks ka kõige suurem eelarve. “Ma armastasin alati moodi ja kuna teised said enda odava kvaliteediga riided tasuta, jäi mulle rohkem raha, et osta uhkeid Gucci kleite,” sõnas Victoria.

Lisaks heale stiilile, oli Victorial ka teistest tüdrukutest parim iseloom: “Kui teised lõbutsesid ja hüppasid laudade peal, olin mina alati see, kes kontrollis, et laud katki ei läheks. Ma olin alati bändi kõige arukam liige. Olin teistest palju vaoshoitum.”