Lesbisuhtest rääkiva hitiga Eestiski laineid löönud bändi endine lauljatar sõnas jaatavalt küsimusele, kas mõistaks oma poja hukka, kui too oleks homoseksuaalne, vahendab Huffington Post.

"Mees peab olema mees," sõnas Volkova saates "Valedetektor", saades vastuseks heakskiitva publiku ovatsioonid. "Jumal lõi mehe selleks, et ta sigiks," lisas ta ning märkis: "Mehel pole mingit õigust olla pede!"

Volkova, kes võlgneb kogu oma kuulsuse omal ajal etendatud lesbilisusele koos oma bändikaaslase Lena Katinaga, leidis siiski, et ei näe probleemi selles, kui naine on lesbi. "Lesbilised on esteetiliselt palju meeldivam vaatepilt kui suudlevad homod," leidis ta.

Videoklipp intervjuust hakkas Ukrainas ja Venemaal kiiesti levima, kuni see maha korjati. End ka avalikult biseksuaalseks nimetanud Volkova oli bändiaegadel veel (silmakirjalikult?) seksuaalvähemuste õiguste eest võitleja, kiites seejuures heaks ka meestevahelised homosuhted. Seetõttu on nüüdseks 29-aastase ja emaks saanud Volkova väljaütlemised tõsiselt välja vihastanud bändi fännid, kes uskunud sellesse, et nad pooldavad ja julgustavad seksuaalvähemusi.

"Tore teada, et üks mu iidoleid on täielik homofoob, vaatamata sellele, et tema ja Lena Katina on olnud Venemaa seksuaalvähemuste lootuse majakaks," kirjutas paljudest pahastest fännidest klipi all vohamas kommentaarides. "Julia on muutunud täpselt selleks, kelle vastu ta võitles! Olen väga pettunud," kirjutas teine.