USA salateenistuse agent Clint Hill ütleb, et president Kennedy oli kõva omanikuinstinktiga ja äärmiselt armukade, vahendab DailyMail. Oma uues memuaaris nimega “Viis presidenti” paljastab mees Jackie ja Onassise afääri ning kuidas president üritas seda peatada.

Nagu me kõik teame abiellus Jackie pärast Kennedy surma Kreeka laevaehituse suurärimehe Aristoteles Onassisega. Hill mainib aga oma raamatus, et president arvas juba kuuekümnendate alguses, et kreeklane on tema naisele silma peale pannud.

Presidendi paranoia oli nii suur, et kui Jackie aastal 1961 Kreekat külastas, kästi eriagentidel hoolt kanda, et naise teed Onassisega ei ristuks. Hilli sõnul ei olnud president mitte ainult armukade, vaid muretses ka sellepärast, et USA esileedi maine oleks laitmatu. Onassise reputatsiooni kohta sama ei saa öelda — mees oli tuntud playboy, kellel olid Ameerikaga juriidilised probleemid ning teda süüdistati ka pettuses ja see oli ka presidendi mure üheks põhjuseks.

Aastal 1963 tuli presidendipaaril ilmale enneaegne poeg Patrick, kes suri vaid kaks päeva pärast sündi. Et aidata oma naisel kurbusest ja leinast üle saada, lubas JFK tal Onassisega kohtuda ning tema jahi peal Vahemere ääres aega veeta. Kõigest kolm kuud hiljem USA 35. president mõrvati ning Jackiest sai lesk.

Jackie abiellus Aristoteles Onassise aastal 1968.