"Ma ei väsi kordamast, aga kui kõik mehed oskaksid oma naisi niimoodi hoida, nagu Eino hoidis mind, siis ei oleks meil mingisuguseid lahutusi vaja. Mehed, hoidke oma naisi!" soovitab 28 aastat Baskinist noorem Veera.

"Eino oskas naise rolli oma elus väga hinnata. Ei möödunud päevagi, mil ta poleks hea sõnaga argiseid toimetusi maininud. Või näiteks äkki, lihtsalt niisama võtab sul käest, kummardab ja suudleb kätt. Igas peres seda ei kohta. Ja teate, Einole meeldisid väga tangod, alati, kui mõni kõlas, haaras ta mu tantsima. Kuid ta ei teinud komplimente, sest komplimentides on siirust vaid 50%. Tema ütles aga alati siiralt ja otse. Ja minu jaoks oli ka tähtis, kuidas ma välja näen ja käitun," rääkis näitleja lesk. "Olen end alati nii-öelda üles löönud, sest ma ei tahtnud ju kuidagi Eino mainet rikkuda."

Armukade ei olnud Eino kunagi, kinnitab naine. "Ta ei teinud mingeid stseene ega rikkunud rõõmu ja olukordi. Vastupidi. Ütles alati, et kui on vaja ja soovid, siis mine ja ole. Sest kui sul on vabad käed, siis ongi jube mõnus abielus olla – ei ole sellist raskuse tunnet, et oi, ma pean nüüd seletama, ja mis mulle öeldakse, ja kas ma saan riielda. Minu sõbratarid võisid meile alati külla tulla ja ta oli ka ise alati võimalusel seltskonnas ning tuli kaasa."