Etendust anti suvel vaid täissaalidele ja sügisel jätkatakse lisaetendustega. Egon Nuter kehastab vananevat kirjanikku, kel parasjagu käsil abielulahutus oma teisest abikaasast.

Nuter on näitleja, kes pikemat tutvustamist eesti rahvale ei vaja. Ta on lõpetanud Tallinna Pedagoogilise Instituudi ja aastatel 1981-2002 töötanud Vanalinnastuudios. Alates 2002 aastast on Egon Nuter vabakutseline, mänginud mitmetes erinevates teatrites ja vabatruppides üle Eesti. Nuter on teinud meeldejäävaid rolle arvukates filmides ja teleseriaalides ning kehastanud aastaid meie armastatud ekspresident Lennart Meri.

Kindla koduteatrita näitleja valis juubelietenduseks väikese projektiteatri Oma Lava korraldatud ja kahe näitlejaga mängitava „Paar sentimeetrit armastuseni“ . Etendust mängitakse Vaba Lava väikeses saalis, juubelietendus toimub 28. septembril erakordse sündmusena suures saalis. Neil Simoni varem eesti keelde tõlkimata näidendi lavastas Erki Aule, kahepeale viit erinevat rolli mängivad Egon Nuter ja Külli Reinumägi.

Neil Simoni „Paar sentimeetrit armastuseni“ lisaetendusi saab näha Vaba Lava väikeses saalis veel septembris, oktoobris ja novembris.