Raha kogumise eesmärgiks on aidata perekonnal raske aeg üle elada, lastel kõhud täis hoida ja tubli ema väärikalt matta. Kuna lasterahad sel kuul isa kontole ei saabu, siis on perekond hetkel majanduslikult väga keerulises olukorras.

Annetama kutsuvad postitused levisid sotsiaalmeedias kiirelt ja praeguseks hetkeks on annetatud summa 10 027 eurot ja 4 senti. "Kodutunde" produtsent Kristi Nilov sõnas Publikule, et on Eesti inimeste üle praegu väga uhke.

"Ma tahangi öelda, et tänan Eesti rahvast usalduse ja abi eest. See on esimene kord, kus nii lühikese ajaga on nii suur summa ühe pere tarbeks kogutud. Ma olen uhke, sest tajun perekonna- ja kodutunnet! On inimesi, kes annetavad 50 senti ja on inimesi, kes annavad 200 eurot, igaüks vastavalt võimalusele.

See on "Kodutunde" tragöödia, kus kaotati üks perekonna liige. "Kodutunne" aga on eestlaste ûhisprojekt, sest 50% ulatuses rahastab meie ehitustegevust tavaline Eesti inimene.

Nii nagu igas peres, vajab vahel mõni perekonnaliige suuremat toetust, täpselt selline on olukord hetkel ka siin. Inimesi peab aitama sel hetkel kui nad põlvili vajuvad, põhjast on kedagi raske välja tirida. Siin on viis imetillukest last ja kelle asi neid siis veel toetada oleks kui mitte ûhiskonna?!"

Liana soovis pakkuda oma lastele paremaid elamistingimusi, suur pere oli alati olnud naise unistuseks.

"Kuna ma olen ise kasvanud suures peres, kus on kaheksa last ja elasime pead-jalad koos, siis ma juba algusest peale teadsin, et minu peres tuleb ka 4-5 last," sõnas Liana 2016. aastal "Kodutunde" saates.

"Mõni naine on loodud emaks, Liana oli üks neist. Ta ei olnud haritud, kuid ta oli hea ema, kes tahtis, et tema lapsed saaksid hea hariduse ja seega ta tegeles oma lastega väga intensiivselt," kirjeldas Nilov Lianat.

Annetatud summa muutub praegu iga minut.

Kui tahad Liana lapsi aidata, tee oma annetus "Kodutunde" annetuskontole saaja: Õuetuba EE382200221049870559 kindlasti märgi selgituseks Liana pere.

Jaga
Kommentaarid