Selle nädala Pealtnägija usutles Inget ning päris naiselt tema töö ja elu kohta. Inge isa on pärit Tartust, ema Narvast ning nende mõlema perekonnad põgenesid küüditamise hirmus omal ajal Austraaliasse.

"Meie perekonnas olid au sees Eesti kombed. Meil oli rosolje ja pirukad, alati laulsime eesti keeles sünnipäevalaulu ning mu ema oli rahvatantsurühma juhendaja," kirjeldas Inge oma elu immigrantide perekonnana Austraalias. Ehkki Inge eesti keelt enam kuigi palju ei räägi, peab ta end rahvuselt siiski eestlaseks.

Tuntumat linateosed, milles Inget töötamas näha võib, on näiteks Leonardo DiCaprioga peaosas "The Great Gatsby", milles jäi Ingale kanda naispeaosa kehadublandi roll. Sõita tuli nii Rolls Royce'iga kui ka teha keerulisi hüppeid basseini. Samuti tegi ta kõik naispeategelase trikid "Mad Maxis" ning praegu on tal käsil "Tansformerite" viienda osa võtted.

Staaridega õnnestub kaskadööridel ka suhelda, enamasti just seetõttu, et näitlejate rolle tundma õppida ning nende maneere matkida. Nii kohtus Inge töö käigus ka Leonardo DiCaprioga. "Ta on väga võluv mees. Ta võtab tööd väga tõsiselt ja on selles väga hea. Ta on vaikne mees, aga jah, natuke me temaga koos aega veetsime."

Inge alustas oma karjääri profitantsijana, ent pidi selle vigastuse tõttu lõpetama. Nõndaks suureneski tema huvi kaskadööritöö vastu ning ta läbis vajaliku väljaõppe. Suuremaid õnnetusi naisel olnud pole, ent hulganisti luumurde ja nikastusi on ta pidanud ravima.

"Kui trikk oleks hirmus, siis ma seda ei teeks," tõdes Inge ja lisas, et nad teevad väga palju tööd selle nimel, et riske kalkuleeritult ette võtta. "Perekond on küsinud, et millal ma päris töö leian. Isa oli esiti kõhklev ja ema ütles, et teeksin seda, mis mind õnnelikuks teeb," võtab Inge oma lähedaste reaktsioonid oma küllaltki kummalisele ametile kokku.