Peeter (nimi muudetud) rääkis muu hulgas, et paljudel eri maade Bandidostel on põhikirjas kirjas, et ükski klubi liige ei tohi kunagi abielluda, või et kõik naised on ühised.
Mees jättis mainimata, kuidas on lood Eestis sisse seatud klubiga.

Lisaks selgus, et mustanahalistesse hästi ei suhtuta. "Meie näiteks klubisse neegreid ei võta, aga niimoodi öelda oleks seaduse rikkumine ja siis me kirjutasimegi põhikirja hoopis ilusti, et me ei eelista mustanahalisi," selgitas Peeter, miks nad põhikirja koostamisel juristi kasutasid.

Reeglite rikkumise eest visatakse liige klubist lihtsalt välja. "Kui on näiteks kokku lepitud kohustuslik sõit ja sind pole koos mootorrattaga õigel ajal õiges kohas, siis sellel saab olla ainult kaks põhjust: kas on ära surnud su ema või oled sa ise ära surnud. Muid põhjuseid ei aktsepteerita," teatas mees.

"Olen näinud, kuidas 45-aastasel mehel rebitakse klubi vest seljast ja visatakse lõkkesse. See oli Leedus ühel üritusel.
Ta saatis ühe teise klubi 25-aastase poisi perse. Siis tulid umbes nelikümmend venda ja tagusid seda ühte 200-kilost 45-aastast, kes kuidas oskas, kuni tema nelikümmend venda kohale jõudsid, aga tal oli juba kaks hoiatust, nii et sellest polnud abi," meenutas Peeter.

Hoolimata kõigest on kogu motojõukude värk mehe arvates Eestis veel väga lapsekingades: "Meid (eestlasi) on ainult 1,3 miljonit. Leedukad näiteks ei saa aru, mis kuradi klubid need üldse on, kus on kümme või kakskümmend inimest."