Vastse ilmakodaniku sünni puhul toob Publik sinuni veel 9 tuntud eestlast, kelle peres kasvab kolm või enam last.

1. Indrek Raadik ehk Summer. Muusikul on abikaasa Kirstiga kaksikud Revo Nicholas ja Keron Dominic ning poeg Stian Christopher.
2. Yoko Alender. Poliitikul on DJ Priit Juurmanniga neli last: Dag Ferdinand, Kaarel Bo, Herta Inge ja Uma Chantal.
3. Alari Kivisaarel. Raadiohääle ja kaasa Hille peres kasvavad pojad Arle ja Adrian Hanley ning tütar Lakendra Amerii.
4. Toomas Hendrik Ilves. Meie presidendil on Ameerikas sõlmitud abielust psühholoog Merry Bullockiga lapsed Luukas Kristjan ja Juulia Kristiine . Evelin Ilvesega aga tütar Kadri Keiu.
5. Kirsti Valdstein-Timmer. Tuntud raadiohäälel on esimesest abielust Indrek Timmeriga tütar Merily ning Ilmar Pukiga pojad Ron-Robert ja River.
6. Oliver Kruuda. Eesti ettevõtjal on abielust varalahkunud Ruta Kruudaga sündinud kolm last: Gerda, Karl ja Gustav.
7. E
dgar Savisaar. Esimesest abielust Kaire Savisaarega on Tallinna linnapeal poeg Erki. Teisest abielust Liis Savisaarega on tal sündinud tütar Maria ja poeg Edgar. Kõige noorem tütar Rosina sündis abielust Vilja Savisaarega.
8. Tõnis Mägi. Lauljal on abielust Laine Mägiga tütar Liis-Katrin Avandi, järgmise naise Piiaga ühine tütar Maarja ning praegusest abielust Kärt Johansoniga tütred Liidia ja Mirt.
9. Airi Vipulkumar Kansar. Lauljatar ootab koos oma indialasest abikaasa Vipuliga perre neljandat last. Eelmisel aastal sündis nende esimene ühine maimuke Aryan. Endise elukaaslase Indrek Himmaga on naisel aga pojad Oliver ja Silver.
10. Urmas Sõõrumaa. Suurärimeest võib küll multiisaks nimetada, sest mehel on erinevatest suhetest koguni seitse last. Praeguse elukaaslasega Kätin Maraniga on Sõõrumaal ühised tütred Katriin ja Kristiin,  lisaks veel eelnevatest suhetest pojad Tõnis, Margus, Ander ja tütred Maarja ning Christina-Sandra.
11. Mailis Reps.  Repsil on lätlasest abikaasa Agrisega lapsi viis: Richard, Elizabeth, Karl Robert, Henry Roger ning varsti aastaseks saav Frederick.