Uku Suviste — oma avala naeratuse, heatahtlike silmade, kauni välimuse ja sõbraliku olekuga on laulja Uku Suviste tõeline tulevase suurepärase isa etalon ning pealegi väga õnnelikus suhtes. See ei tundu üldse utoopilisena teda lapsevankriga jalutamas näha. Oleme ootel.

Ott Lepland

Ott Lepland — hõbekõri Ott on kui kättesaamatu müsteerium. Aeg-ajalt suudleb ta mõnes ööklubis mõnd kaunitari, kuid ei jäta sellegipoolest endast erilise naistemehe muljet, on väga perekeskne, armastab palavalt oma ema ja vanaema ning ei soostu ühtegi silmarõõmu päris enda pruudiks tunnistama. Millal ilmub keegi selline tema ellu, mis kunagi tulevikus isadepäeva tähistamise aktuaalseks võiks muuta

Kristjan Kasearu

Kristjan Kasearu — eelpool kirjeldatud Ott Leplandi elukäik on mõnes mõttes Kasearuga hästi sarnane. Naisi nagu on, aga püsivamat perenaist pole see kriminaalselt seksikas laulumees veel leitud. Maailm vajab juurde rohkem selliseid isendeid nagu Kristjan Kasearu, nii et mees, hakka tegutsema.

Rene Puura

Rene Puura — kui klahvimängija Rene suudaks oma pruuti Liis Lemsalu ära veenda lavalaudadel traavimisse väikest pausi tegema, siis ehk saab maailm juurde mõne uue seksika punapea, kellel mõlema vanema parimad omadused?

Robert Linna
Robert Linna — kuuludes Eesti ühte auväärsemasse suguvõssa ning kandes geenides uskumatut andekust, peab kogu see unelmate pakett ükskord kellelegi ka edasi kanduma. Nii et, Robert, hangi endale naine.
Tanel Padar&TheSun.

Tanel Padar — skandaalne ja riukalik Tanel Padar on beebitegemisest viimasel ajal ühe tihemini rääkinud. Põhjuseks ilmselt imekaunis kaasa ja valjusti tiksuma hakanud bioloogiline kell. Publiku toimetus veab kihla, et kõigist siinsetest kompudest tuleb Tanel kõige varem rõõmsa uudisega lagedale. Hoiame pöialt!

Laupäeva õhtul avas Martin Saar oma uue näituse "London Calling"

Martin Saar — kunstiloome kõrvalt on Martin suutnud pikka aega maalida ilusate värvidega ka oma suhet Kati Vaikrega. Mõlemad on tõelised geeniloto jackpoti võitjad, seega järeltulijad saavad olla üksnes ilusad või äärmiselt ilusad.
Love Life Movie esilinastus

Stig Rästa — need tõmmud, mehelikud, ja hurmavad näojooned peavad lihtsalt saama edasi antud, muudmoodi pole võimalik. Seega ei jää üle muud loota, kui et Stigi pruut Kätlin Laiv oma filmitegemistesse väikese hingetõmbepausi teeb.