"Praegusel skandaalil on eripärad. Aga need skandaalid lõppevad SOS-iga. See on valimiseelne propaganda. Riigireeturiks tembeldamine mind ei kohuta," kommenteeris Savisaar idarahaskandaali.

Ta lisas: "Lindiskandaalist ei tulnud ka midagi."

Lahutusest Vilja Savisaarega rääkis Savisaar järgmist: "Mõnikord inimesed kasvavad lahku. Vilja on seda ka kirjeldanud. Tal on minu elus olnud ikka väga suur osa. Tema pilt on mul praegugi seina peal ja jääb sinna ka edaspidi. Ma siiralt loodan, et ta oma uue abikaasaga saab jälle õnnelikuks."

"Minu käest on ikka küsitud, mis minust saab ... Armastus ei hüüa tulles. Ideaalne naine on 45aastane tubli eesti naine. Ta peab oskama teha maatöid. Vilja nautis maatöid."

Kui Hannes Võrno tundis huvi, kui turvaliselt linnapea ennast Hundisilma talus tunneb, kostis Savisaar: "Kutsun siia vaid usaldatavaid inimesi. Tänavalt siia igaüks sisse ei tule. Mul on kaks kurja koera."

Savisaar lisas saates vestlusele ka vürtsi: "Olen kindel, et aastate pärast olete teie, Hannes Võrno, Keskerakonna ridades ning riigikogus tagasi."

Kui Võrno palus, et Savisaar ütleks kaamerasse ühe minuti jooksul, et ta pole venelastelt raha küsinud, kostis linnapea: "Keegi ei taha seda teada! Keegi ei usu seda!"