Pärast Marilyn Monroe kahtlast surma aastal 1962 loovutas tema terapeut Ralph Greenson salvestatud lindid prokurör John Minerile, kes uuris Monroe surma. Just viimane kergitas hiljem saladuskatet Monroe seksuaalelult. Näiteks oli seksisümbolil vahekorra ajal raske jõuda orgasmini, kuid terapeudi soovitused aitasid naist.

Kui rääkida Marilyn abieludest, siis Joe DiMaggio pakkus naisele voodis rahuldust. Kuigi Monroe ja DiMaggio abielu kestis vaid alla aasta, ütles naine: "Meie armastus kestis ka pärast lahutust. Kuid pesapalluri abikaasa peab olema oma abikaasale pühendud koduperenaine, see nõuab traditsioonilist abikaasat. Mina seda kahtlemata polnud. Mul polnud võimalik oma karjäärist loobuda."

Monroel oli õigus - tema ja Joe DiMaggio armastus kestis tõepoolest, sest mees oli talle ka hilisemas elus sageli toeks, soovis temaga 60ndate alguses uuesti abielluda ning korraldas aastal 1962 ka Monroe matused. Pärast matuseid saatis ta nädalas mitu korda Marilyni hauale lilli ja ei andnud tema kohta ühtegi intervjuud.

Marilyn Monroe teine abielu kestis küll pikemalt, kuid näitleja kurtis, et tundis Arthur Milleriga abielus oldud ajal suurt puudust õrnusest, kallistustest ja lähedusest, sest mees lihtsalt ei osanud seda pakkuda. Ka seksuaalelu Arthur Milleriga oli Monroe sõnul "nii ja naa".

Marilyn jagas ühe korra intiimsust ka naisega. Tegemist oli kuulsa näitleja Joan Crawfordiga, kuid Monroe nentis, et seks naisega ei pakkunud talle mitte kui midagi. Tundub, et Joan Crawford oli teisel arvamusel ja kui ta kutsus Marilyni teisele ringile, vastaski viimane talle täpselt nii - naisega voodis hullamine ei paku talle midagi. "Pärast seda muutus Joan minu suhtes kiuslikuks," nentis Marilyn.

Marilyni armukeste hulka kuulusid ka vennad Kennedy'd. Oma terapeudile rääkis Marilyn president John F. Kennedyst tunduvalt vähem. Ajal, mil ta terapeut Ralph Greensoni vastuvõtul käis, rääkis ta rohkem Bobby Kennedy'st, kellega sai lähedaseks pärast seda, kui president saatis oma venna Marilynile ütlema, et nende suhe on läbi. Kui sageli öeldakse, et sõnumitooja lüüakse maha, siis sel korral jõudis sõnumitooja hoopis Marilyni voodisse. Bobby Kennedy oli pikalt Marilyni armuke, kuid ka see suhe jooksis enne naise surma karile.

Marilyni viimaseks filmiks, mis kunagi valmis ei saanud, oli "Midagi tuleb anda". Kuigi näitleja oli filmi väntamise ajal sageli haige, andis kõva hoobi Marilynile Bobby Kennedy teadanne, et suhe on lõppenud.

The Times vahendab, et prokurör John Miner hoidis oma suu lukus kuniks terapeut Ralph Greenson suri. Miner rääkis lindistatud vestluste sisust alles siis, kui teda ennast kahtlustati Marilyn Monroe surma kahtlaste asjaolude kinni mätsimises.