Oma emale rääkis Anna, et tegemist on auhinnareisiga, ent neiu sõprade sõnul soovis Anna hoopis ühineda eskkortteenusega ning teenida raha ülikoolihariduse eest maksmiseks, kirjutab Metro.

Politsei uurib erinevaid veebisaite ja sotsiaalvõrgustikke, mis pakuvad tüdrukutele võimalust nende süütust müüa, sest arvatakse, et just ühe taolise saidi kaudu leidis Anna endale Dubais sponsori.

"Läksin Annaga kaasa, sest ta kutsus mind ja väitis, et see oli Miss Moskva poolt saadud auhinnareis," seletas 19-aastane Jekaterina, kes põgenes Dubaist koheselt, kui Anna talle oma tegelikud kavatsused paljastas.

"Ütlesin Annale, et mina sinna ei jää ja lähen koju. Ta käis mulle peale ja palus, et ma sinna jääksin ja teda üksi ei jätaks. Aga minul pole sedasorti tööd vaja!" lisas ta.

Jekaterina teavitas neiu plaanist ka Anna vanemaid, kes lendasid Dubaisse oma tütart otsima. Anna ema Olga palus abi ka vene politseilt, et oma tütar Araabia Ühendemiraatidest tagasi tuua.

"Minu arvates oli neil õigus teada. Ühendemiraatides on süütus väga hinnatud. Arvan, et Annale avaldas muljet, kui palju raha ta selle eest saada võib," arvas Jekaterina. Tema sõnul elab Anna koos teise Ida-Euroopa tüdrukutega, kes kõik töötavad lõbutüdrukutena.

Politsei uurib, kas Anna võis enne Venemaalt lahkumist end tõesti eskordina kirja panna. See seletaks, kust ta lennupiletite jaoks raha sai.

Anna ema on nüüdseks tütrega sõnumeid vahetanud ja loodab, et tütar pöördub koju. Ta ootas Annat juba teisipäeval, kuid tütar jättis tulemata. "Vaatan palju seebikaid ja tean, mis sealkandis toimub. Seetõttu otsustasin politseisse minna," on Olga mures.

Politseinike sõnul on neil raske midagi enamat teha, sest Olga andis ise Annale loa koos täisealise Jekaterinaga Dubaisse reisida.

Foto: Erakogu