Paraku ei jäänud tüli vaid nende kahe vahele ning mees filmis naise rünnakut, misjärel andis asja ka politseisse. 71-aastane Jocelyn ründas meest ka kääridega ning nüüd on ilmselt nende armulool kriips peal.

Daily Mailile lekkinud videos näeme, kuidas Jocelyn on silmnähtavalt ärritunud, mees filmib olukorda ning naine asub teda oma emakeeles sõimama. Skandeerides sealjuures ka, et mehe ema on l*ts.

49-aastane Lloyd Kleini, kes on muuhulgas disaininud riideid ka Nicki Minajile, Pinkile ja Joan Collinsile, ei ole ennast videos näha, ent kuuleb tema häält, mil ta palub naist, et too maha rahuneks.

"Mina ei puutunud sind, sina ära mind ka puutu," anus mees, kui Wildenstein talle metallkandikuga lähenes. Klein ja Wildenstein on koos olnud 13 aastat.

Paraku ei ole video kuupäev kindlakstehtav, mistõttu ei tea, millal rünnak täpselt aset leidis. Kas tegu on mõne vanema või värskema lööminguga.

Kass-naise tuttavad räägivad, et paraku pole selline käitumine neile uudiseks. "See pole eriti haruldane nähtus," sõnas naise lähedane isik ajalehele. Naise käitumismaneer olevatki julm ja külmavereline.