Armie Hammer

"Üks tüdruk üritas mind seksi ajal pussitada," paljastas šõkeeriva detaili näitleja Armie Hammer Elle ajakirjale, kui ta selle esikaant 2013. aasta suvel ehitis.

"Ta ütles umbes nii: "Tõeline armastus jätab maha armid, kuid sul ei ole neid üldse." Pärast seda üritas ta mind noaga pussitada."

Angelina Jolie

"Rasedus teeb hea seksuaalelu. See eeldab, et oled rohkem loomingulisem. Seks peaks olema lõbus," rääkis näitlejanna 2008. aastal enda ja Pitti voodielust, kui ootas oma kaksikuid.

Adam Levine

Bändi Maroon 5 laulja Adam Levine, kes nüüd on kihlunud, maiustas naistega nagu karu meega. "Võib-olla olen ma endale lubanud lubamatut, kuid tahtsin magada võimalikult paljude naistega, sest ma armastan neid nii palju."

Cameron Diaz

Kui Cameron Diazilt küsiti tema nooruslikkuse retsept, vastas ta: "Palju seksi. Fitness, tervislik toitumine, palju vett, palju naeru, palju seksi. Jah, seksi! Seda me inimestena vajame. See on tervislik ja loomulik, et me oleme loodud seda tegema!"

Robert Downey Jr

"Ma olin kompulsiivne sarjamasturbeerija," rääkis Downey Jr. The Sunday Timesile 2008. aasta oktoobris.

Kesha

Kesha parim seks ei olnud seotud teise inimesega, vähemalt mitte otseses mõttes, vaid vaimuga. Kuid tema puhul ei pane see fakt meist mitte kedagi imestama.

Nick Cannon

Saatejuht Nick Cannon kinnitas aasta aega tagasi, et nad ei harrasta Mariah Careyga seksi enne abielu. "Ta on maailma kõige ilusam naine."

Sting

Sting ja Trudie Styleri kooselu on kestnud juba kolm aastakümmet.

"Tavaline vahekord ei ole enam nii huvitav. Meile meeldib mängulisus, mulle meeldib seksis teatraalsus." Teater on pika kooselu saladus?