Vaata Delfi TV aastavahetussaadet täispikkuses:


Prints Harry kahepäevane visiit Eestisse hõlmas nii rahvaga kohtumist Vabaduse väljakul kui laupäevahommikust külaskäiku "Kevadtormi" õppusele. Laulja Tanja Mihhailova Eurovisiooni lauluvõistlusel sooritatud tantsuliigutused said populaarseks ja väärisid järgi tegemist ka paljude fännide seas.

 Stiilimaailmas väärisid muuhulgas tähelepanu Kristiina Ojulandi kleit, mida naine kandis vabariigi aastapäeval ning miskipärast ka peaministri värvilised sokid.

 Pulmakellad kostsid tänavu õige tihti ja abieluranda purjetasid paljud paarid:

Kaido Höövelson ehk Baruto abiellus 28. juunil teist korda oma kallima Jelenaga. Pulm oli tõeliselt maagiline. Haridus- ja teadusminister Jevgeni Ossinovski kosis oma elukaaslase. Samuti sai paar lapse ja sestap võttis minister ka isaduspuhkuse. Kuid beebiuudiseid tuli tänavu mitmeid. Tõotuse olla igavesest ajast igavesti vaid teineteisega koos andsid dirigent Anu Tali ja koolidirektor Hendrik Agur. Värsked abikaasad laulatati Mulgimaal viltuse torniga Karksi Peetri kirikus.  Hetkel ootab paar oma esiklast.   Septembri alguses teatas Inglismaa kuningakoda, et William ning Kate ootavad teist last, kuid ei täpsustanud, millal see sünnib või kui kaugel rasedus on. Sedakorda on oodata pisikest printsessi!

 Aasta moenähtuseks Eestis võib ilmselt pidada telerist jooksnud näosaadet, õige nimega Sinu nägu kõlab tuttavalt, kus paljud kuulsused imiteerisid vanas heas paroodiavõtmes teisi kuulsusi. Saatest sai teiste seas tuule tiibadesse näitlejana tegutsev Mart Müürisepp, kes saate võitjaks kuulutati.

Teiste moenarruste ja fenomenide seas köitis tänavu masside meeli jää-ämbri väljakutse, milles sarnaselt paljudele kaaskodanikele osales ka peaminister Rõivas. Ja samuti tehti hunnikute kaupa endleid ehk enekaid ehk selfisid. Eeskuju näitas siin president Ilves, lastes end jäädvustada esmalt vene gümnaasiumi õpilastega ja siis jõudis meediasse kuulus ülesvõte laulupeolt. Enekast ei suutnud loobuda ka peaminister Rõivas, kes pärast pikka arutelu Eerik Niiles Krossi Reformierakonda sobivuse teemal hilisel õhtutunnil restoranis Musi endast selfi klõpsis. Mis olid aga veel teemad, millest ei saanud tänavu üle ega ümber? Vaata videost!