Benton rääkis Publikule, et “Tujurikkujasse” kutsus teda üks naljasaate peakangelastest isiklikult ja mõtlemiseks kaua aega ei võetud: “Märt Avandi helistas mulle, seletas asja kontseptsiooni ning küsis, kas ma oleksin nõus kaasa lööma. Loomulikult olen ma nende saadet mitu korda näinud ja nad on kaks väga fantastilist koomikut, nii et ma olin koheselt nõus.”

Mis puudutab laulu tabanud kriitikat, siis sellesse suhtub Benton väga rahulikult: “Kõigil on õigus oma arvamusele, seega oli vastakaid ütlemisi oodata ja see pole midagi uut. Mina aga arvan, et sketši idee ja selle teostus oli hea ning kõik saavad selle mõttest aru.”

Muusik tunnistab, et on ka oma nahal sallimatust kogenud, kuid tegemist pole asjaga, mille üle muretsemisele ta oma aega kulutaks. “Ma usun, et see, mis hetkel toimub, on seotud kõigega, mis on inimeste jaoks uus ja veider. Kõigega, mis on ootamatu. Inimesed diskrimineerivad kõiksugu asju: kas sa oled ilus või mitte, kas sa oled oled must või valge, kas sa oled asiaat või mitte. Sel pole ju mingisugust tähtsust!”