"Kolm kilomeetrit Käsmust autod lihtsalt venivad järjekorras ja kontsert juba käib. Midagi on ilmselgelt korralduses sassis. Väga nördimust tekitav, kui oled ühe pileti eest 20 eurot maksnud ja kohale saad ilmselt siis, kui Tanel Padar lõpetab. Paha emotsioon ja ilus suveõhtu rikutud, istud hoopis ummikus," kurtis üks vihasemaid Publikuga ühendust võtnud melomaane.

Tanel Padari bändikaaslane ja mänedžer Danel Pandre tõdeb Publikule antud kommentaaris, et nende jaoks möödus õhtu tegelikult hästi. "Vaatepilt oli ilus, rahvast palju ja need, kes olid end ilusti sisse sättinud, olid õnnelikud," kirjeldab ta, lisades juurde, et kuigi tema pole Käsmus veel kordagi ühtegi sündmust korraldanud, mõistab ta väikese asula liiklusprobleemi suurepäraselt.

"See oli, on ja jääb selliste kohtade probleemiks. See võib küll kõlada nagu mingi kuradi poliitkorrektsus, aga mis puutub sellesse Käsmu sissesõitu, siis "tulge varem kohale", on selle asja nimi," tõdeb ta. "Midagi pole teha, kui külla sõidab ainult üks tee. Sama probleemi ees on ka ju Lohusalu, mulle meenub ka Setumaal paar kohta, kus külasse läheb ainult üks tee. Siis ongi järjekord 3 km pikk, ei maksa sellest närvi minna ja kohe kommenteerima hakata," leiab ta.

Kontserdist ilmajäänutele lohutuseks nendib Pandre, et nende suvi on tihe ning kontserte tuleb edaspidi küll ja veel.