Richardsi vastu olid süüdistuse esitanud neli meesterahvast, kelle sõnul oli muusik vahemikus 1958 kuni 1983 toime pannud seksuaalkuritegusid, sealhulgas ahistanud väikest poissi. Uurimine tuvastas, et tegu oli väljapressimisskeemiga.

75-aastane laulja teatas, et on viimased kaks aastat justkui põrguleekides elanud ning pidi lisaks kohutavatele süüdistustele taluma ka oma Berkshire’i kodu avalikku läbiotsimist, kirjutab The Daily Mail. Mees ei teadnud, et koos politseiga saabub tema elamisse ka BBC telekaamera ning läbiotsimine võetakse linti ja viiakse kogu maailmani. Muuhulgas võeti majast kaasa postkaarte mehe emalt ning erakirjad printsess Dianalt. Mees kaalub nüüd telekanali kohtusse kaebamist.

“Ma ei oksendanud, aga see oli suurim “sõlm”, mida oma kõhus eales tundnud olen. “Mõtlesin, et jumal küll, mis minuga ometi toimub,” rääkis Richard. Muusik toimetati tema Portugali villasse, kuid õnnetu meediakajastuse tõttu ei vaibunud süüdistused enne kui järgmisel päeval. “See oli minu elu kõige meeleheitlikum moment. Kukkusin lihtsalt kokku. Ma ei tea, mis tunne on depressioon, aga nüüd on mul aimdus. Tundsin, et olen augus ja väljapääsu pole,” meenutab laulja hirmsat aega.