Sotsiaalmeediakeskkonnad nagu Facebook ja Twitter kihavad erinevatest kaastundeavaldustest, kus näitlejate ning lavastajate kõrval avaldavad kaastunnet ka paljud spordimaailma tegijad.

"Minu palved on Duncani pere ja ta naise Omarosaga sellel väga raskel ja kurval ajal," jagab endine poksitšempion Lennox Lewis oma tundeid.

"Millise suurepärase näitleja kaotus!" kirjutab TNT sporditoimetaja David Aldridge.

"Ma ei suuda uskuda, et oled läinud, mu sõber. Ma jään alati igatsema meie Lakersi ja Mavericksi teemalisi kihlvedusid. Ma ei unusta sind iialgi! Puhka rahus!" leinab korvpalliklubi Dallas Mavericks omanik Mark Cuban.

"Puhka rahus, Michael Clarke, sa oled tõeline vend, igatsen sind!" kirjutab endine NBA staar ning saatejuht John Salley.

"Kohtusin Michaeliga esmakordselt küll vaid paar aastat tagasi, kuid ta puges mulle südamesse kui eriti soe inimene," meenutab rallisõitja Danica Patrick.

"Michael Clarke Duncanil oli alati naeratus näol ja suur karukalli sind ootamas. Minu mõtted ja palved on tema pere ning sõpradega. Puhka rahus," kurvastab näitlejatar Olivia Munn.

 "Kui midagi juhtub, ütleme alati, et see juhtub põhjusega ~ Michael Clarke Duncan 12/10/57 - 9/3/12 Igatsen sind,  vennas.." kõlab Dwayne Johnsoni järelhüüe.

"Igatsen sind, sõber. Sa oled Jumala imeline sõdur," kirjutab koomik ja saatejuht Steve Harvey.