Daily Star vahendab, et pärast Cheryli väljakolimist Londoni häärberist leidsid ehitajad ja koristajad sealt terve hunniku aluspesu, mille staar endast maha oli jätnud. Nutikad tüübid muidugi haarasid võimalusest kohe kinni ja asusid ajakirjanikke ahvatlema.

Anonüümseks jääda soovinud isik räägib, et lisaks aluspükstele ja hinnahoidjatele on tema valduses ka mitmeid pluuse, pükse ja muid esemeid. Kavalpea ei avalikusta neid aga niisama. "Palju te mulle maksate nende piltide eest? Tehke oma pakkumine ja räägime edasi! Kui summa on sobiv, lasen teid isegi majja sisse ja saate oma silmaga vaadata," meelitab ta.

Cheryl elas suvel veidi aega Londonis asuvas häärberis, mille üür oli vähemalt 3500 naela nädalas. USAsse kolides ei pidanudki ta vajalikuks isiklikke esemeid kaasa tassida. Loodetavasti olid need asjad vähemalt puhtad, muidu on küll tegu väga piinliku looga!

Pealegi, keegi peaks vaesekesele ta aluspesu siiski USAsse järele saatma, sest juuresoleval pildil tundub küll olevat aluspesu selga panemata jäänud!