Olsoni sõnul ei rääkinud Sheen talle oma diagnoosist sõnagi ning ta elas näitlejaga veel koos, kui tal intensiivsed öised higistamised pihta hakkasid, kirjutab DailyMail.

Enne Sheeniga kokku kolimist töötas Bree pornostaarina: "Ma armastasin teda, ta oli mu kallim. Ma jätsin tema pärast tööstuse ja pole kunagi tagasi läinud."

Sheen olevat naisele kinnitanud, et on "puhas" ja kasutas Olsoniga seksimiseks lambanahast kondoome, mis ei kaitse nii hästi kui lateksist kondoomid. "Ma tahtsin tavalisi kondoome kasutada, mitte lambanahast," pihtis naine. "Ma tegin sama vea, mis väga paljude teistegagi - ma usaldasin teda."

Lambanahast kondoomid on küll efektiivsed ennetama rasedust, kuid need ei kaitse suguhaiguste eest. Bree sõnul ei kasutanud nad vahel isegi lambanahast kondoome, sest ennetada tuli vaid rasestumist.

Sellest hoolimata paljastas Bree, et teda on pärast Charlie diagnoosi avastamist testitud ning tema tervis on väga heas korras.

Kui aga tema jutt Sheeni kohta tõele vastab ja mees oli enda haigusest suhte ajal teadlik, siis võib näitlejat eest oodata kriminaalmenetlus.

A photo posted by Bree Olson (@breeolson) on Sep 26, 2015 at 6:31pm PDT

Natalie Kenly, kes oli Charliega koos aastal 2011, rääkis väljaandele TMZ, et seksis samuti Sheeniga ilma mehe HIV staatusest midagi teadmata. Kenly sõnul on ta ise HIV negatiivne ja ei plaani näitlejat kohtusse kaevata. Ta on veendunud, et Sheen ei tahtnud kellelegi meelega haiget teha ja armastas kõiki tüdrukuid, kellega ta koos oli.

Kõik naised aga samal arvamusel pole ning viimase 24 tunni jooksul on kuus naist hankinud endale advokaadi, et Charlie Sheen tahtliku emotsionaalse pinge tekitamise, pettuse ja seksuaalse vägivalla eest kohtusse kaevata.

Nõutud Los Angelase advokaat ütles, et temaga on kuus naist antud juhtumi osas ühendust võtnud ning neli kohtumist on veel ees.

Naised väidavad, et seksisid eelmisel kuul Sheeniga nii kaitsevahendeid kasutades kui ka ilma ja mees ei rääkinud neile enda tervise olukorrast midagi.

Kui jutte uskuda, siis on staar viimase kahe aasta jooksul maganud vähemalt 200 naisega, seega tõenäoliselt kasvab süüdistajate hulk õige pea.