"Mul oli suur-suur kohver täis kinke nii väikevennale- kui õele, kuid otse loomulikult, nagu Murphy seadus, läks see kohver Amsterdami ümberistumisel kaduma," jätkab ta.

"Lapsed on ju lapsed ja neile on kingitused ikkagi jõululapäeva üks olulisim osa," nendib ta, kuidas õel-vennal tuli jõulukinke veel mõned päevad oodata. "Õnneks jõudis kohver kohale paar päeva hiljem."

Aset on aga leidnud ka palju kurvem lugu: "Päris kaduma läks mul pagas kord Pariisist Cannesi sõites, mis oli kurb, kuna seal oli oma 20 disainerkleiti ja palju sentimentaalse väärtusega asju, mida kindlustus ei kata."

Neist kahest ehk kurvemast loost on Abu Dhabis resideeruv Charlene õppinud ning enam kohvrit lintide peale seiklema ei saada: "Üldiselt reisin ma juba pikemat aega ainult käsipagasiga. Suure kohvriga pigem siis, kui näiteks Euroopast tagasi tulen, sest võrreldes Abu Dhabiga on seal poole odavam šopata."

Ümberistumistega kaunitar võimaluse korral ei reisi ning õnneks ei ole tal probleeme ka otselendude leidmisega. Lukud hoiavad aga privaatsust: "Pagas on mul alati lukus, vältimaks, et keegi selles sorima hakkaks ning endale olulisi asju ma kohvrisse võimaluse korral ei pane," jagub Charlene'il teadmisi, mida tasub ehk lugejalgi kõrva taha panna.