“Kuuski leidub küllalt igalpool üle linna, isegi lund on siia toodud, teatud kohtades on lastele mänguväljakud loodud, see on päris lahe,” kirjeldab ta Publikule antud intervjuus oma kodulinna melu. Kuuske ta tavaliselt ei ehi, aga kui seda teeks, ehiksid seda kindlasti Mardi ja Taivo ehted (sisekujundajad Mart Haber ja Taivo Piller toim.)

Puhkuseks ja pühade tilu-liluks pole Charlene’il aga aegagi, sest käsil on enda tõestamine uues ametis. “Kuna Abu Dhabi riiklik pank, kus ma projektijuhina töötan, sõlmis hiljuti sponsorluse Real Madridi jalgpalliklubiga ja 30.detsembril on siin suur Real Madridi ja AC Milani sõpruskohtumine, siis läheb selle ettevalmistusteks enamus mu ajast,” jutustab ta oma tegemistest.

Enda sõnul töötab Charlene hetkel kokku umbes 20 projekti kallal, mõned Abu Dhabis, mõned mööda ilma laiali. "Lahedamatest on Vormel 1 ja Real Madridi koostöö, mis vürtsi lisab. Kultuuri edendamise projekte on ka palju huvitavaid — töö on hetkel peamine, pikemalt üritan aja maha võtta suvel, et kuu-kaks maailma avastada,” planeerib ta.

Õnneks tasakaalustab töiseid tegemisi Charlene’i jaoks armas üllatus, mille ta lähedased ja pereliikmed tegid, sõites äsja kaheks nädalaks Abu Dhabisse. “Ema ja õed-vennad! Kodust armastust ja veidi jõulutunnet on see on toonud küll,” valdab teda jällenägemisrõõm. Ometi lisab Charlene juurde, et jõulutraditsioonidest on ta võõrdunud.

Kuigi ta üritab kiire töö kõrvalt ka uusi maid avastamas käia, jõuab Charlene kodumaale aastas maksimaalselt korra ja perest ja sõpradest tunneb ta rohkem puudust kui jõuludest. “Õnneks sõbrad reisivad siia tihti ja see, et kogu pere nüüd esimest korda tuli, leevendas igatsust väga. Mu väike vend ja õde on mulle kõige kallimad.”