Läindu detsembris oli Angélilil operatsioon, mille käigus eemaldati kasvaja, mille kohta täpsemalt aga avalikkust informeeritud ei ole, kirjutab ABC News.

Koos lõikusega muutus pöördeliselt nii 46-aastase lauljatari eraelu kui ka karjäär, kuna 72-aastane abikaasa oli ühtlasi tema mänedžer. Juunikuus astus mees tervise pärast aga oma ametist tagasi.

"Tahan pühendada kogu oma tervise ja energia oma abikaasale, et ta terveneks," teatas Dion ning sõnas, et soovib vabandada kõikide fännide ees ja tänada neid nende toetuse eest.

Lisaks abikaasa ihuhädadele teeb Kanada lauljatarile muret ka tema enda tervis - nimelt on Dioni juba pikalt kimbutanud kõripõletik, mis ei lase tal esineda.

"Neil on olnud väga keeruline ja stressirohke aeg, kuna igapäevaselt tuleb tegeleda nii Angélili haiguse, äriasjade ning lisaks ka kolme lapse kasvatamisega.

Dionil ja Angélilil on kolm poega: 13-aastane René-Charles ning kolmeaastased kaksikud Eddy ja Nelson.

Paar kohtus aastal 1980, kui Dion oli 12-aastane lauljahakatis ja tema tulevane abikaasa René 38-aastane muusikaäritegelane. Neist sai paar aastal 1987 ning abielupaar aastal 1991.