Karlie Kloss (pilt ülal)
August 1992

Kuigi alles 22-aastane, on Karlie juba jõudnud silma paista paljudel moelavadel ning olnud Pariisi Vogue'i 30 tippmodelli nimekirjas. Aastatel 2013-2015 oli ta ka pesufirma Victoria's Secret kuulus "ingel" ning viimasel New Yorgi moenädalal kõndis ta koguni 31 kollektsiooni demonstratsioonil. 

Hour 5 at the airport #standbyproblems #shamelesspublicsleeping

A photo posted by @katie_fogs on

Katie Fogarty
August 1992

Kuigi aastal 2008 sai Fogarty pisut negatiivset kuulsust, kukkudes Prada show's pikali, on see ameerika tüdruk suutnud tänaseks endale kõvasti nime teha, olles modelliks Oscar de la Rentale, Dolce & Gabbanale ja DKNYle.

Cara Delevingne

Cara Delevingne
August 1992

Briti supermodell Cara, kes tänaseks püüab moemaailmast välja murda ning Hollywoodis karjääri teha, on saanud oma ebatüüpilise karakteri ja mitmekülgsete annete poolest kuulsuseks omaette. ta on olnud Burberry nägu ning teinud suuremahulist koostööd H&Mi, Zara, Chaneli, Yves Saint Laurenti ja Tom Fordiga. Ajavahemikus 2012 – 2013 kuulusid ta tööandjate hulka Moschino, Oscar de la Renta, Dolce & Gabbana, Burberry, Givenchy ja Chanel. Hetkel kogub noor naine näitlejana filmis "Paberlinnad".

Fui fuiu😋😋😋

A photo posted by Rose Cordero 🙋 (@rose_cordero07) on

Rose Cordero
1992

Corderol on modellilepingud maailma suurimate agentuuridega: Wilhelmina New Yorgis, Supreme Management, Women Management ja Ford Models. Püünele kerkis ta aastal 2009 Burberry, MaxMara, Francesco Scognamiglio ja Louis Vuittoni show'des. Peagi sai teda näha juab ajakirjades W, Teen Vogue ja Italian Vogue. Ootamatult juhtus seegi, mida paljud modellid endale nii varakult ei luba: Cordero sai kõigest 19-aastaselt emaks. Tubli!

Anna Ewers

Anna Ewers
Aprill 1993

Saksa päritolu Anna Ewersi avastas tippdisainer Alexander Wang. Eelmise aasta kevadsuvel tegi Ewers 37 show'd ning figureeris ajakirjades Vogue (nii Pariis, Hiina kui ka Itaalia), W ja i-D. Vaid 21-aastasena on ta olnud modelliks 60le moemajale, sh Calvin Klein, Marc Jacobs, Prada ja Fendi.

Barbara Palvin

Barbara Palvin
October 1993

Ungari päritolu Barbara Palvin avastati aastal 2006 Budapestis. Ta on muuhulgas poseerinud Venemaa Vogue'is ning on eelkõige tuntud kui Victoria's Secreti "ingel". Loomulikult on tal ette näidata suurel hulgal tippdisainerite nimesid, kelle jaoks ta on tööd teinud. Lisaks on Palvin korduvalt sattunud kõmuveergudele, kuna teda on romantiliselt seostatud artist Justin Bieberiga.

Not too bad for 2h photoshoot @bojanatatarska . New @glassmagazine 💎

A photo posted by Jac Monika Jagaciak (@jacmonika) on

Jac Jagaciak
January 1994

Poola modell, kelle tegelik nimi on Monika, ent kellele agentuur IMG andis hüüdnime. Kõigest 13-aastasena avastatud neiu sai ootamatult Prantsusmaa ühe väärikaima moebrändi Hermes reklaamnäoks ning on tänaseks karjääriredelil vaid tõusnud. 

Blue by you #wixsonvixens #fbf #hcfw

A photo posted by Lindsey Wixson (@lindseywixson) on

Lindsey Wixson
April 1994

20-aastane ameerika modell, kelle firmamärgiks on paljuihaldatud prunthuuled ning hambavahe.   Mingit avastamislugu tema puhul polnud: neiu uuris juba varases nooruses eneseabiõpikuid ning otsustas, et saab rikkaks. Nii asus ta end modelliagentuuridesse pakkuma, kuni teda saatis edu. Eelmisel aastal oli ta juba maailma edukaimate modellide TOP 50s, Prada kollektsiooni esinägu ning Miu Miu kollektsiooni lõpetaja. 

Gigi Hadid

Gigi Hadid
April 1995

Skandaalsete Kardashianide ja Jennerite sõbratarina tuntud Gigi Hadidi puhul pole samuti tegu avastamislooga: jõukast perest pärit 20-aastane neiu on modellitööd teinud juba beebist peale (esimene klient oli Guess) ning on hetkel üks nõutumaid modelle, eriti oma kõmulise kuulsuse pärast.