Teatavasti plaanivad noored palees suurt pidu, mis kestab kuni varajaste hommikutundideni. Chillax on briti teismeliste poolt leiutatud sõna, mis ühendab chillima sõnaga relax. Chillax-tsoon kujutab endast ruumi, kus on võimalik teha mõlemat.

Ruumi seatakse mugavad diivanid, tugitoolid ja madalad kohvilauad. Neoonvärvi valgustatud troonitoas mängib pulmaööl muusikat DJ. “See on nagu väike baar, kus on mõnus noortel aega veeta,” teatas kuningliku noorpaari sõber anonüümselt Suurbritannia meediale. Põhiliselt kogunevad 'chillax zone' nimelisse ruumi Williami, Kate’i ja Harry lähimad sõbrad.


Suurema disko korraldajaks uhkes Buckinghami palees on Kate Middletoni sõber Charles Gilkes. See pidu toimub ballisaalis, kus kuninganna Victoria armastas omal ajal pidada tähtsamaid üritusi.


Ballisaal on muide kogu palee suurim ruum, mis avati esmakordselt 1856. aastal tähistamaks Krimmi sõja lõppu. Seal pakutakse külalistele suupisteid, shampanjat ning noorpaari poolt valitud biskviiditorti.


Õhtu on muide noorpaarile korraldanud suures osas prints Charles, kes kasutas selleks oma isiklikku peokorraldajat Michael Fawcett’i. Viimane alustas oma karjääri prints Charlesi autojuhina ning lõpetas tema sõbrana. Täna omab ta isiklikku ürituste korraldamise firmat, mis teenib talle umbes 250 000 naela aastas.

Buckinghami paleesse on kutsutud 300 külalist. Neist sada on valinud William ja Kate, sada kuninganna Elizabeth ning sada külalist on kutsunud prints Charles.


Teatavasti olevat selle otsuse peale aga Charlesi kaasa Camilla vihastanud ning nõudnud, et ka temal oleks võimalik oma sõpru pulma kutsuda. Mitte-ametlike allikate väitel on külalistenimekirja viiekümne inimese võrra suurendatud just seetõttu, et Camilla ei tunneks end nurka surutuna.