Jasoni väitel üritab K-Fed — nüüd laiemalt tuntud kui Fed-Ex — lagunenud abielust välja pigistada viimast, teatab The Sun.

25-aastane Jason abiellust Britneyga 2004. aasta jaanuaris, 55 tundi hiljem tunnistasid nad abielu kehtetuks.

„Ma olin tõesti šokeeritud, kui ta abiellus Keviniga. Ma mõtlesin, et tegu on väikse ripsutamisega, mis möödub. Ma ei uskunud iial, et ta abiellub. Kevin tundus alati nii negatiivne,” räägib Jason, kes tunnistab, et on Briti alati armastanud ja armastab siiani.

Jasoni sõnul oli Britney ja Kevini abielu „ebastabiilne” juba mõnda aega. „Asi on allamäge veerenud juba ammu,” räägib Jason. Tema sõnul tekitas põhipingeid see, et Britney pühendus lastele, Kevin tahtis aga karjääri teha ega viibinud üldse kodus. Jasoni sõnul taotleb Kevin laste hooldusõigust vaid selleks, et välja pressida raha.

Jason räägib ka Britney uutest parimatest sõbrannadest Paris Hiltonist ja Lindsay Lohanist. „Kõigile ilusatele tüdrukutele meeldivad teised ilusad tüdrukud mingil moel. Kõiki tüdrukuid tõmbavad teised tüdrukud. Ta leidis, et teised tüdrukud on veetlevad, jah, aga me ei teinud kunagi midagi selles mõttes.”

Jason kinnitab ka, et Britney ärihuvid dikteerisid vajaduse Kevinist lahti saada. „Negatiivsus seoses Keviniga pidi ühel hetkel lõppema.”