53-aastane Kath ja tema 28-aastane tütar Jenni peavad erootilise massaaži sauna Suurbritannias Sheffieldis. Saunas on palgalisel tööl neliteist erineva taustaga Briti naisi. Üks prostituutidest, 40-aastane Lacey, hakkas prostituudina tööle, kui tema ekskaaslane jättis ta maha. Lacey kaotas töö ega jõudnud enam arveid maksta. Lacey kirjeldab: "Vahel ma naudin oma tööd, vahel tahan kiiresti koju minna, mugavad riided selga panna ja telesarja vaadata."

Lacey kolleeg, 31-aastane Jo on prostituudina töötanud üle kümne aasta: tema rahuldab kuni 15 meest päevas. Samuti on Jo valdkond tegeleda ebatavaliste soovidega kliente. Näiteks on Jo'l üks püsiklient, kellele meeldib libestina kasutada hapukoort. Ka Lacey kirjeldab meeste ebatavalisi soove: kuidas külaliste hulgas leidub tihtipeale heas füüsilises vormis mehi, kes kannavad oma ema aluspesu. Näiteks räägib Lacey, kuidas mõned meeskliendid naudivad, kui Lacey vahetab neil mähkmeid. Kusjuures, mähkmed ja sipupüksid on meestel endil teksapükste all jalas. "Ma jooksin esimest korda toast välja sellise soovi peale," rääkis Lacey.

22-aastane Ellie seljatas turundustöö, et töötada prostituudina: "Ma olen alati nautinud seksi ega tunne selle pärast süüd," rääkis ta. Ka Ellie klientide hulgas leidub ebatavaliste soovidega mehi: "Mul on üks regulaarne meesklient, kellele meeldib mind vaadata seksikas aluspesus suitsu tegemas". Ellie kirjeldab ka ühte meesklienti, kes toob talle alati kolm pitsat. "Siis ta mõõdab, kui palju mu kõht peale kolme pitsat kasvas," rääkis 22-aastane naine.

Saunaomanik Kath kirjeldab, kuidas tema töötajate hulgas on olnud tõelisi kaunitare, kes pole meesklientide seas populaarsed. Tihtipeale on kõige populaarsemad need tüdrukud, kes on tavalise välimusega," rääkis omanik. "Minu tüdrukud ei ole välimuselt nagu Julia Roberts ja nad ei ole tänavatüdrukud, minu tüdrukud on kuskil vahepeal," rääkis Kath.

Sauna töötajad tagavad igale kliendile kondoomid, libesti ja pesuvahendid. Vabatahtlik täiskasvanute prostitutsioon on lubatud nii Eestis kui Suurbritannias.