Lõpuks ometi skooris Pippa oma unistuste auhinna – sellise, mis lükkab hertsoginnast õe hoopis tema varju. Laupäeval abiellus Kate'i noorem õde Pippa James Matthews'iga. Need, kes arvasid, et pärast suurejoonelist kuninglikku pulma aastal 2011, möödub Pippa elu edaspidi vaid kuningliku sära varjus, peavad nüüd oma sõnu sööma.

Pärast abielutõotuste lausumist on Pippa lõplikult vanema õe varjust välja astunud. Ka värske abielupaari paraadfoto kõneleb enda eest – lõheroosas ja kehvastiistuvas kostüümis ning lapsi kantseldav Kate tagaplaanil, esiplaanil säravvalges õhkav pruut Pippa.

Ka Pippa mehel on varandust rohkem kui mõnel väiksemal riigil terveks aastaeelarveks jagub. Matthew on edukas ärimees ning tema rikkus algas eelmisest põlvkonnast. Matthew isa David on nimelt hotellipidaja. Mees ostis Kariibidel St Bartsis eksklusiivse Eden Rock hotelli, mille ühe öö hind algab 600€.

Ka Pippa elupõli tõotab tulla palju lõbusam ja vabam, kui nüüd kuningaperre kuuluval Kate'il. Hertsoginna Catherine on pidevalt avalikkuse tähelepanu all, peab järgima kuninglikku etiketti ning tavasid, osalema üritustel ja olema patrooniks lugematutele heategevusorganisatsioonidele. Samal ajal võib Pippa nautida jõukat elupõlve ja elada küllaltki muretult, liikudes Londoni kõrgklassis.