84-aastane Caine on üks vanimaid töötavaid näitlejaid Hollywoodis ning peagi on linastumas järjekorras tema 163. film. Briti filmiikoon tunnistas väljaandele The Sun, et on vähendanud alkoholi tarbimist, sest tema päevad on loetud ja vähki haigestumine on tema peamiseks mureks.

“Tean, et minu päevad on loetud ja see on mu põhimure. Olen alkoholi tarbimist vähendanud ja uurin pidevalt, mis on parim ravi vähi vastu, nii et ma söön seda või teen toda…” seletas Caine, kes pöördus tervislike eluviiside poole oma lapselaste tõttu.

“Ilmselt viskan ma juba seda intervjuud andes sussid püsti, ent olen kaotanud 13 kilo, sest tahan oma lapselapsi näha. Mu peres kasvavad 6-aastased kaksikud ja 7-aastane poiss,” rääkis ta.

Oscariga pärjatud Caine on kõrvale heitnud suhkru, soola ja gluteeni, ent peekoniga võileib on jätkuvalt tema suurimaks nõrkuseks. Staar tänab ajakirja veergudel oma 70-aastast abikaasat Shakirat, kes päästis ta kümnendi eest ennasthävitavast elustiilist: “Ilma temata oleksin juba ammu surnud. Varem jõin pudeli viina päevas ja suitsetasin mitu pakki sigarette.”