Marion teatas Instagrami vahendusel, et ootab oma elukaaslasega last. Marion Cotillardi kaasa on prantsuse näitleja Guillaume Canet ning varsti ilmavalgust näev beebi on paari teine ühine laps.

Pärast mõnepäevaseid arutlusi teema ümber, justkui saanuks Pitti ja Cotillardi väidetav afäär mehe abielule Joliega saatuslikuks, otsustas Cotillard sel teemal sõna võtta ning kinnitas, et nad ei ole armastajapaar.

“Käesolev on minu esimene ja ainus reaktsioon uudistele, nagu oleks minul Brad Pitti ja Angelina Jolie lahkuminekus mingi roll. Ma ei ole harjunud sääraste teemade kommenteerimisega, veelgi vähem võtan taolisi spekulatsioone tõsiselt, ent praegune olukord on läinud üle käte ning mõjutab juba minu lähedasi. Esmalt — aastaid tagasi kohtasin oma elu armastust, minu poja ja meie tulevase lapse isa. Tema on minu armastus, minu parim sõber ja ainus, keda vajan,” sõnas Marion Instagrami postitatud foto all.

Naine lisas, et need, kes arvavad, et ma olen murest murtud — see pole sugugi nii, ta tunneb end väga hästi. “Ma soovin, et Angelina ja Brad leiavad selles kohutavas olukorras lõpuks rahu,” lisas ta.