Birgiti ja Märdi suhe oli kriisis ka 2009. aastal - siis kahtlustati paari lahkuminekus soojenenud suhteid Birgiti ja tema "Laulud tähtedega" partneri Margus Tsahkna vahel. Mõni aeg hiljem tuli välja, et lahkumineku taga oli hoopiski Birgitist veidi noorem metalbändi laulja Mihkel Sillaots. Kuid suhe ei kestnud kaua ning peagi võis Birgitit taas koos Märdiga kohata.

Juba mitu kuud on Publikule saabunud aga vihjeid, et Märdi ja Birgiti suhe on jälle lõppenud - seekord olevat põhjuseks Birgiti soojemad suhted ansambli Violina mänedžeri Indrek Sarrapiga. Paar kommenteerib soojade sõnadega teineteist Facebookis ning on sinna riputanud ka ühiseid fotosid. Paraku pole õnnestunud Publikul aga vaatamata mitmetele katsetele Birgitit tabada.

"Viie aasta jooksul on meil Märdiga mitu pausi olnud, kuid kokku oleme jäänud tänaseni," rääkis Birgit üle aasta tagasi Naistelehele. Eks näis, kas tegemist on järjekordse pausiga Birgiti ja Märdi suhtes või on õnnestunud Indrek Sarrapil Birgiti süda pikaks ajaks endale võita.