Möödas on need päevad, kui kõik kihistasid Õnne Tulits peale - staarikultuuri kasvuga seoses võib olla mõni tuntud inimese nimi sootuks koormavam.

Facebookis viraalselt levima hakanud Humans Of New York postituses kurdab Beyoncé nimekaim: "Ma vihkan oma nime, sest see tõmbab mulle tähelepanu ja ma ei ole väga sotsiaalne inimene tegelikult. Mu vanemad kolisid New Yorki ja esimesel päeval koolis kartsin enim, et keegi märkab mind. Ma ei julgenud isegi oma tooli kohendada, sest ma arvasin, et äkki see teeb häält. Kord aga hoidsin ma köha tagasi, et mitte tähelepanu tõmmata," kurdab naine, et sooviks iga hinna eest halli massi sulanduda.

Tema postituse all võtavad sõna mitmedki staaride nimekaimud. Näiteks kirjutab Jane Bond, et tema peab poisi nime alt oma reserveeringuid tegema, sest see pakub muidu palju nalja ja sageli ei usuta teda isegi. Kui ta oma päris nime paljastab, uuritakse alati, kas ta isa nimi on James. Ja ongi.

Kaity Perry nimekaim teatab aga, et kui ta saaks dollari iga kord kui keegi lauljanna teemalise nalja teeb, oleks ta rikas. Umbes sama tüütavate kommentaaride saatel peab läbi läbi elu minema ka Bridgett Jones, kellel alatasa päeviku kohta uuritakse.

Järgmine kord, kui sa mõnd staari nimekaimu või veidra nimega inimest kohtad, mõtle kolm korda, kas ikka on arukas nalja visata. Ilmselt jätad vägagi ebaoriginaalse mulje, sest võib arvata, et sajad enne sind on sama nalja moel või teisel juba teinud.