Mäletatavasti teatas lauljatar kaks aastat tagasi oma rasedusest samuti MTV videoauhindadel esinedes - sõnatult, päästes pintsakuhõlmad lahti ning paljastades riiete all märgatavalt paisunud kõhu ning seda õrnalt silitades. Kuuldavasti tunnebki ta oma elu tähtsates küsimustes paremini neid läbi etteaste lahates, mis ka nüüd kavas on. "Ta plaanib teha avalduse, millest veel kaua räägitakse," rääkis allikas Hollywood Life'ile.

Spekulatsioonid Beyoncé ja Jay Z suhete üle jõuavad otsapidi mõne kuu tagusesse hetke, mil internetti lekkis video sellest, kuidas Beyoncé õde Jay Z-le liftis vihaselt kätega kallale läks - kuigi intsident otseselt nende abieluga seotud polevat olnud.

Nüüd räägitakse mitmel pool, et probleemidele valas õli tulle asjaolu, et paari ei ole õnnestunud teist last eostada. Mõned kinnitavad, et eostamine hiljuti küll toimus, ent karmi esinemisgraafiku tõttu polevat lauljatari tervis rasedusele vastu pidanud. Kui nii, siis oleks tegemist juba teise nurisünnitusega, mis paari tabanud on - esimesest on Beyoncé avalikult oma dokumetaalfilmis ka rääkinud.

Kas kuulujuttudel on alust või mida Beyoncél selle kõige kohta öelda on, saame ehk teada juba 24. augustil toimuval MTV Video Music Awardsil, kus Beyoncé on lisaks esinemisele kandideerimas kaheksale auhinnale ning pälvib ka eriauhinna.