Millest selline artistinimi tulnud on?

Ma olen sündinud 81.a., aga välimuse järgi seda ütelda ei saa ja üsna tihti tuleb mul suitsu ostes dokumenti näidata.

Kas seda kõige esimest luulekogu ka veel kuskilt saada on?

Usun, et kuskil raamatupoes on mõni üksik veel saadaval.

Kas sa leiad, et sind paigutati omal ajal hullumajja ebaõiglaselt ja oma vanglakaristuse said samuti süütult?

Ma olin 15-aastane tänavakaak, kui mind hullumajja paigutati. Ei käinud korralikult koolis, hulkusin jne. Kodune olukord ei olnud mul ka kiita, eks sealt kogu see jama alguse saigi ja kuna tol ajal kool ning Saaremaa noorsootöötajad eriti ei viitsinud probleemsete noortega tegeleda, oli nad lihtsam hullumajja saata või eriinternaat kooli.

Pole inimest, pole probleemi, mis siis, et hullumaja oli ainult ajutine lahendus. Seega, minu hullarisse paigutamist, selle asemel, et uurida, mis põhjustab teismelise sellise käitumise, pean ma tõepoolest ebaõiglaseks. Mis puutub vanglakaristusse, siis loomulikult ei pandud mind kinni süütult.

Kas kahetsed kunagi tehtud tegusid, mis viisid sind vangi ja hullumajja? Mis tegudega oli tegemist? Mida soovitaksid praegu sarnastele lastele/noortele, kes arvavad, et kuritegevus on "cool" ja vangla teeb sinust "tehtud mehe"?

Hullumaja kohta said ilmselt teabe juba eelpool toodud vastustest. A kui rääkida kuritegudest, mis ma toime olen pannud, siis jah ja ei...

Enamusi kahetsen, aga tegu, mis mind pikemaks ajaks trellide taha viis, mitte. Tegu oli raske tervisekahjustuse tekitamisega, ehk siis läks kakluseks ja selle käigus sai inimene eluohtlikult vigastada, kes ise muide alustas kaklust mind rünnates. Seega, siit see jah ja ei.

Noortele, kes arvavad, et kuritegevus on lahe, ei oska ma midagi soovitada. Ei ole lahe, aga see on noorsoo ja sotsiaaltöötajate rida ja ma tõesti loodan, et see valdkond on tänaseks kõvasti edasi arenenud võrreldes kümne-viieteist aasta tagusega. Kui ei ole, siis on süsteemis ikka väga tugevad puudujäägid.

Eks statistika näitab.

Millepärast sa kinni istusid?

Vargused, röövimised, vägivalla tarvitamine vormiriietust kandva politseiniku suhtes ja raske tervisekahjustuse tekitamine.

Mida riik peaks tegema teisiti, kui silmas pidada kinnipidamisasutusi ja vange või on seal kõik okei?

Raske vastata. Lühidalt ärgu nussigu niipalju ajusid oma mõttetute seadustega. Kinnipeetav ei tohi istuda ega astuda ilma selleks korraldust või luba saamast.

Seaduste muutjatele niipalju, et te võite kraanid nii kinni keerata kui tahate ja kinnipeetavate olukorda vangistuse ajal võimalikult raskeks teha, aga see ei suuna kedagi õiguskuulekale käitumisele. Kuritegevus oli, on ja jääb - te ju teate statistikat, 85 protsenti ei pääse ringist välja.

Väga proffilt tehtud lugu on see "Mendid". Respect. Küsimus ise
järgmine - kas oled peale tuntuse ja tunnustuse saavutamist hiphopparina
tundnud rohkem või vähem tagakiusamist ja halvakspanu selle pärast et
oled homo?

Hea kuulda, et lugu meeldib, aga sinu küsimusele ma vastata ei saa, sest ma pole homo.

Mis asi see DP on, mille mendid rotti panevad? Ja kes need VSOP mendid on? Ja TONT?

DP ehk dlinnõi baika ehk lisa söögiportsion. VSOP ehk very superior old pale ja TONT on lihtsalt tont mendid.

Kas tuleb ka täpistõlkes ingliskeelselte subtiitritega YouTube'i video? PS (krt pea 10000 klikkimist kolme päevaga, pole paha)

Kahjuks ei.

Kes veel plaadil kaasa teevad ja millal laivid? Ülikõva staff tundub!!!

Plaadil teeb kaasa ka Okym Riim. Aitähh!