Võimalus end internetis harida

Beatrice on säranud erinevatel seltskonnaüritustel üle 15 aasta. Publik uurid, kuidas on seltskonnas üldine rōivastumine läbi kümne-viieteist aasta muutunud? "Arvan, et põhiliselt on erinevus seotud suuremate võimalustega, võrreldes 15 aasta taguse ajaga ehk siis: kohalike poodide valik, reisimine ning piiritu võimalus ennast harida tänu internetikeskkonnale on toonud oma muudatusi, rohkem värvi, rohkem stiile jne, mis on väga positiivne."

"Mis puudutab aga seltskonnaüritusi, siis ma arvan, et paljudel on aastatega väljakujunenud maitse ning lõppude lõppuks inimesed on erinevad, stiilitaju on erinev, väärtused erinevad. Alati saab endale lubada olla hoolitsetud aga siin on ka üks AGA - kui sinu elustiil on selline grunge style või punk, siis see, et mõnele see ei istu ei tähenda, et nii ei sobi... Me elame ajal, kus kõik stiilid on segi paisatud, ja iga üks saab olla see, kes ta on või tahab olla."

Beatrice leiab, et täna võib ka teksadega teatrisse minna: "Võib ju arvata, et teatrisse ei saa minna teksadega, aga ikka saab - aeg on edasi läinud - teksad pole enam tööriided ja ka teater ise on hoopis midagi muud kui varem oli, see on enesetunde küsimus ning viisakas väljanägemine ei tähenda vaid ülikonda ja kübaraid."

Beatrice nendib, et soovi korral saab tema sõnu teksade kohta väänata: "Aga mis ma tahan öelda - see, et nüüdseks ka Eestis pole rangeid dresskoode (v.a mõned) on hea!"

Loeb ju inimene

Samas nendib Beatrice, kes peab lounge`i Mull, et talle meeldib kui inimesed tulevad nende olengutele või käivad muudel üritusel üles lööduna. "See tähendab pidu nende jaoks, võimalust just ise enda jaoks, teha päev eriliseks ja loomulikult see käib rohkem naiste kohta. Aga kui mõni ei jõua või ei pea vajalikuks, siis see on ka täiesti ok! Loeb ju inimene."

Millised rõivad võiksid Beatrice meelest naistel kapis olla? "Musta värvi riided alati päästavad välja, eriti olukorras, kus ei tea mida selga panna või pole erilist tuju eksperimenteerimiseks. Igal juhul kapis võiksid olla must lihtne kleit, pliiatsseelik, hästi istuvad püksid või siis pükskostüüm ning üks valge triiksärk, mõjub alati šikilt ja värskelt. Eriti kui lisada üks pärlikee (bijouterie), või siis näiteks mõni kardigan, mis ka alati mõjub naiselikult..."

Beatrice ütleb, et erinevaid aksessuaare võiks naistel alati pigem rohkem olla: "Rätid ja sallid, kraed ja ehted, kingad ja kindad. Siis saab palju erinevaid looke luua ühe ja sama outfiti põhjal."