"Vabariigi kodanikes" Kenderi teose üle arutlemas käinud ning enda sõnul "Kenderile kenderi tegemise pärast" prokuratuuri poole hoidev Kunnus on algusest peale olnud nüüdseks kohtusse kistud kirjutise suhtes kriitiliselt meelestatud, kuid selgelt ei peatu poolel teel - eile võttis ta nõuks Kenderi Tartus Rahva Raamatus toimunud viimase uudisteose, tundmatu narkomaani päeviku "Kuidas minust sai HAPKOMAH" esitlusel sõna võtta, saades väga terava vastuvõtu osaliseks.

"K.K.-l on kaks sõnumit: "Ka narkomaanid on inimesed" ja "Prokurör, mendid jms ei ole inimesed" Proovisin tänasel esitlusel (Tartu RahvaRaamat on kohe kindlasti minu "hood") talle seda "ebajärjepidevust humanismis" selgitada, aga kui ta nägi, kes see sõnavõtja on, muutus loetud sekunditega fullcore-Žirinovskiks - "Mine pucci!,nah! mine pucci! ma viskan sind tooliga, kuradi kits, rsk, ma sõidan sulle kohe... turvamehed! kas siin on turvamehed? Turvamehed, visake see tegelane välja!" Aga vaevalt, et ta teadvustas, et on ikka tore, et on institutsionaliseeritud jõudstruktuurid, mille poole pöörduda. Aga olla raamatuesitluselt turvamehe poolt ära saadetud, noh, biograafias jälle kena seik juures," kirjutab ta oma Facebookis.

"Turvatöötaja oli väga viisakas ja tundis ilmset ebamugavust. Ei hakanud ma ka seal mingit oma õigust taga ajama vms. Kennu oleks veel aneurüsmi saanud või midagi, siis ka halb tunne," lisab Kunnus kommentaarides, seega suuremaks kismaks ei läinud.

Postituse all kommentaarides käib elav arutelu selle üle, kuidas siis asjad tegelikult olid ning leitakse ka, et paharetiks oli siiski Kunnus ise, kes tuli sihilikult tüli üles kiskuma. Kenderi semu Beebilõust aga jõudis enne asjade kibedaks kiskumist Kunnusega ka kiire selfie teha - vaata pilti altpoolt.

K.K.-l on kaks sõnumit: "Ka narkomaanid on inimesed" ja "Prokurör, mendid jms ei ole inimesed"Proovisin tänasel...Posted by Mihkel Kunnus on Friday, 5 February 2016

Kunnus kunnus, kohtume Rummus. Kits üleval paremas nurgas.

A photo posted by Andrus Elbing (@andruselbing) on Feb 5, 2016 at 7:36am PST

Publik uuris mõlemalt asjaosaliselt, mis siis täpsemalt juhtus ja miks - LOE mõlema mehe selgitusi: