Sorry, Sven, et ma nii prostalt kirjutan, ma ei teadnud su meiliaadressi. Ja ega ma niisama ei kirjuta, ikka põhjusega. Mul on geniaalne idee, mis meid mõlemaid veel kuulsamaks ja veel rikkamaks teeb. See viimane ei ole minu puhul küll väga raske, aga ega sinagi vast raha ära ei põlga. Lisaboonus – tegu on heategevusliku projektiga, ajakirjandus armastab heategevust.

Nimelt, nagu sa kindlasti ajalehest lugenud oled, on meil nüüd Eestis ca 20 vietnamlast (nii palju on vist veel alles, seitse tükki saadeti ju kohe tagasi), kes tegelikult ei taha sugugi koju minna. Me saaksime kohe võtta neist seksikama neljandiku (kellest vähemalt üks võiks viisi pidada, aga kui ei pea, pole ka hullu, siis hakkavad räppi tegema) ja neist bändi kokku panna. Nagu the Fugees, noh. Me muidugi ei rõhuks sellise muusika peale, ikka midagi moodsamat, ehk väga õrnade folkelementidega. Mul on isegi nimi juba välja mõeldud. KAMA.

Ma näen juba läbi ekraani, et sa oled skeptiline, aga oota, ma kohe selgitan. Esiteks. The Refugees oli võetud, mis ma teha saan. Teiseks ei ole kama mitte sugugi ainult eestlaste rahvustoit, vaid ka Aasia relv (ja ega nad siin Euroopas aru ei saa, kas Jaapan või Vietnam, pealegi põlluharimisel kasutati seda mitmel pool, ära selle pärast muretse), mis muide näeb välja veidi nagu sirp. Seega tunneks eestlased kohe, et nad on nagu omad poisid.

Seda, et rahvale peale ei lähe, pole vaja karta. Mõtle ise, isegi “Kes ei tantsi, on politsei”, sai Eestis kuulsaks, sest autor on välismaalane. Mike Emelai oli STAAR ainult huvitava nahavärvi pärast. Ja nunnud aasia poisid on praegu ju täiega moes, tiinekad on kohe sillas. Pealegi on mul veel lisatrump tagataskus – esimese plaadi teeme koostöös Koit Toomega. Ehk on ta isegi nõus tasuta või väikese summa eest õla alla panema, ikkagi heategevus ju. No ja ega me vietnamlasi ka ilma ei jätaks, süüa ikka annaks jne. Alguses, küll hiljem fännid välja teevad.

Selle käigus leiame muidugi ülejäänutele ka uued kodud, et avalikkus näeks, et me niisama tühja ei passi. Kati Saara Vatmanni tallu kuluvad alati abikäed ära, eriti nüüd, mil maailmalõpp tulemata jäi. Usun, et ta võtab kolm tükki küll kohe. Üks tädi juba rääkis Seitsmestele uudistele, et ta võtaks paar tükki omale kööki (yeah right, kööki, kas nägite, milline dekoltee tal seljas oli ja kuidas ta seda juttu ajades naeratas, hah, “kööki”).

Ja kui sa ikka veel kõhkled – no vaata seda pilti. Kas sa tahad öelda, et selline asi EI müüks? Nii et ma jään meili ootama, arutame protsente ja värki. Ma kardan, et me peame ikka Koidule ka midagi andma, tal on ju teine naine ka nüüd peale kasvamas ja tead ise, palju naiste peale raha kulub.

FOTO nimetatud bändist leiad Pärdikute päevaraamatust.