Tegemist on rahvusvahelise kaunitari, aristokraatlikust perekonnast pärit Isabella Calthorpe'iga. Kuid see pole veel kaugeltki kõik - prints Harry'l on olnud tunduvalt tõsisem suhe ka Isabella poolõega Cressida Bonasega!

Isabella Calthorpe abiellus kolm aastat tagasi Sir Richard Bransoni poja Samiga, kes sarnaneb vägagi prints Williamile ning aasta tagasi sündis noorpaarile nende esimene laps. Kuigi Isabella ja Sam peaksid olema omadega paradiisis, on suhte kohale väidetavalt pilved kogunenud. Kuuldavasti kurdab Isabella oma rasket saatust sageli prints Harry'le, kellega ta on saanud õige lähedaseks. Need armulood on tõeliselt pikantsed, sest Harry on vahelduva eduga käinud ka Isabella poolõe Cressida Bonasega. Viimane on tõeline kaunitar, kellest võiks saada äärmiselt fotogeeniline printsess.

Daily Mail kirjutas mõni aeg tagasi, et prints Harry suhe Cressida Bonasega on ajanud marru Cambridge`i hertsoginna, kes ei soovi, et Bonas koos oma õega kuninglikku perekonda imbuks. See tähendaks, et prints William näeks sageli ka oma endist kallimat Isabella Calthorpe'i. Iseasi, kuidas prints William sellesse suhtub, et vigurvändast väikevend tema endisi pruute voodisse viib ja lisaks kahe õega kurameerib. Briti kuningakojas juba igav ei hakka!