11. Brandon Jenner
Caitlyn Jenneri poja omakapital on suuruses miljon dollarit. Brandon on leiba teeninud nii muusiku kui ka produtsendina ja laenanud oma muusikat isegi teistele pereliikmetele veebis kasutamiseks.
10. Rob Kardashian
Robi rahaline väärtus on 2,75 miljonit dollarit. Kuigi ta peab oma varanduse suurema osa eest olema tänulik enda vanematele, on ta karjääri teinud ka modelli ja mänedžerina. Rob on lisaks pere ühisele tõsieluseriaalile osalenud ka Ameerika töötluses sarjast "Tantsud Tähtedega" ning lagedale tulnud enda isikliku sokibrändiga.
9. Kylie Jenner
Äsja täiskasvanuks saanud noorimal Jenneri piigal on hetkeseisuga puhasvara 5 miljoni dollarit. Kylie karjäär sai alguse Searsi moekollektsiooni "Crush Your Style" esitlemisega. Ta on figureerinud mitmete ajakirjade veergudel nagu OK! Magazine ja Teen Vogoue, kõndinud New Yorgi moenädala lavadel ning välja tulnud enda juuksepikenduste brändiga. Jenner esindab ka Austraalia ujumisriiete firmat White Sands. Eelmisel aastal avaldasid nad koos Kendalliga ulmeromaani "Rebels: City of Indra".
8. Kendall Jenner
Nooruke Kendall on alles oma impeerumit kasvatamas ning hetkel on neiu omakapitali väärtuseks 6 miljonit dollarit. Kendall on moemaailmas kuum nimi ja töötab Wilhemina Models agentuuri ridades.
7. Brody Jenner
Brody väärtus on 10 miljonit dollarit. Enne tõsielusarja "Keeping Up With the Kardashians" osales Brody MTV "The Hillsis" ning samuti oli ta enda isiklikule sarja "Bromance" produtsendiks. Jenner on raha teeninud ka Guessi riietes, Agent Provocateuri brändi pesus ja ajakirjas Cosmogirl poseerimise ees.
6. Scott Disick
Kourtney kauaaegse partneri väärtus on 16 miljonit dollarit. Mehe amet oli suur müsteerium, kuid aasta alguses paljastus, et mees on prestiiže autofirma president.
4.-5. Kourtney ja Khole Kardashian
Kumalgi Kardashianite sõsaral on omakapitali 25 miljonit dollarit. Mõlemad Kardashianid teenivad erinevate sarjade pealt palka ja loonud mitmeid moekollektsioone ning parfüüme. Lisaks anti välja ka raamat "Kardashian Konfidential".
3. Kris Jenner
Klanni pereemal on omakapitali 30 miljonit dollarit. Krisi pangakontole laekuvad summad laste karjääride manageerimise ning erinevates telešoudes figureerimise eest. Lisaks tõsielusarjas "Keeping Keeping Up With the Kardashians" osalemisele, on naine ka sarja juhtiv produtsent. Krisil on enda produktsioonifirma Jenner Communications.
2. Kim Kardashian West
Kanye Westi naisukesel on kapitali 85 miljoni dollari väärtuses. Seksivideoga kuulsaks saanud seltskonnastaarist on sirgunud tõeline ärihai, kes juhib suure kasumiga impeeriumit. Kimi sissetulekuallikateks on isiklik kosmeetikasari, tasud ülesastumiste eest, telepalk, rõivabränd, kaalualandamise tooted, parfüüm ja erinevad reklaamid.
1. Caitlyn Jenner
Olümpiavõitja ja telestaari omakapitali väärtus on 100 miljonit dollarit. Aastal 1975 toimunud suvistel Olümpia mängudel võitis Jenner kuldmedali ning asus teenitud kuulsust kapitaliseerima. Naise pangakontot on kasvatanud erinevate brändide pressiesindamised ning mitmed ülesastumised televisioonis. Pärast pikka aega tõsielusarjas "Keeping Up with the Kardashians" esinemist sai naine endale lõpuks isikliku saate "I Am Cait". Samuti tõi kopsakaid summasi firma Bruce Jenner Aviation, mis müüs suurtelele äridele õhusõidukite varuosi.