Mehe sõnul rikkus pulma pruudi kiuslik sõbranna Monika Mäe, kes on varem meediast läbi lipsanud Priit Rebase kui ka kunstnik Martin Saare venna Kristjani kaaslasena, kirjutab Kroonika. Nimelt sõidutas Monika Vivika peolt ära linna, kust poleks pruuti üles leidnu ükski peig, ning tõi tagasi alles siis, kui enamik pulmakülalisi oli peolt juba kohmetult lahkunud ning Allan kangeid rahusteid neelanud.

"Kõik sujus suurepäraselt, kui ma veidi enne südaööd läksin end tualettruumi värskendama," meenutab Allan, et just sel ajal meelitas Monika pruudi limusiini, kus avati šampanja.

Oolo oli pruudiröövist nii šokeeritud, et haaras rahustava rohu järele. "Lõpuks sattus paanikasse ka rahvas, kes Vivika kadumisest lähemalt kuulis alles pärast tunniajalist otsingut, kui olin avaliku pöördumisega palunud külaliste abi Vivika leidmisel."

Kui Vivika ja Monika ühel hetkel mõisa õue tagasi jõudsid, polnud lugu veel lõppenud. Monika käsul anti peigmehele kätte laulusõnad, mida too pidi valjuhäälselt üle mõisa valduste lõõritama. "Monika sõnul oli see lunaraha pruudi eest," lausub Allan.

Endiselt Valiumi mõju all dr Oolo võttis vastu pruudi, kes tema käte vahele langes. "See oli minu elu kõige piinlikum hetk," räägib Oolo ja lisab, et temalt on pärast vahejuhtumit palju uuritud, kas nüüd on oodata lahutust.

Mees räägib, et loomulikult käis temalgi peast läbi mõte sõrmused kus see ja teine visata ning minema jalutada, kuid ta leiab, et Vivika asemel on siiski süüdi tema kurikaval pidudesõbranna Monika Mäe. "Me töötame oma suhte püsimise nimel iga päev. Kõik läheb juba paremini," kinnitab Allan.

Nii Monika kui Vivika ise usuvad, et tegu oli süütu pulmatraditsiooniga ning Allanil on kultuurilistest erinevustest tulenevalt seda lihtsalt raske mõista.