Ta tunnistas saatejuht Anu Välbale, et on nii mõnegi teemaga meedia hambusse jäänud. Samas lisas ta, et tähelepanu on popstaaridega alati kaasas käinud ja mujal maailmas on kuulsused veelgi rohkem luubi all.

Toome rääkis saates oma uuest muusikastiilist, kuid ei pääsenud ka Välba osavate küsimuste käest. Arupärimisele, kuidas tütre käsi käib, vastas Koit naeratades: “Tänan küsimast, hästi.”

Välba jätkas: “Kuidas sa end isarollis tunned?” Koit sõnas, et tunneb end väga hästi.

“Kas paremini kui lauljana?” päris Välba edasi, saades vastuseks: “Ei ütleks.”

Siiski — lapse ega tema ema nime Välba ega Toome ei maininud.
Triisa lapse võimalikke isakandidaate on pakutud mitmeid. Enim on isadusega seotud just Toomet.

Eelmise aasta novembris kõrvutas Kroonika Koidu lapsepõlve foto ja Kaia tütre pildi ning küsis: kas väike Koit sarnaneb pisikese Rebeccaga? Sarnasus oli tõepoolest märgatav. Sõbrad ja tuttavad teadsid väita, et ajal, mil naine beebiootele jäi, olid tal soojad suhted vaid ühe mehega — Koit Toomega.

Kaia ise pole lapse isa teemat kommenteerinud, sest mees ei soovivat seda. Ometi poseeris noor naine tütrega tänaseks kinni pandud ajakirja Just! kaanel mõned kuud pärast pisikese Rebecca sündi. Kaia teatas, et isa lapsest ei huvitu. „Kui mul tuleb kunagi hull tahtmine välja öelda, eks ma siis ütlen ka, kas ta on avaliku elu tegelane või mitte. No ju siis mingil määral ikka on, kui ma seda nime ei ütle,“ õrritas Kaia.

“Mina pole Kaia lapse isa,” teatas Koit ning lisas, et ta pole Kaiaga koos elanud ega näe põhjust, miks ta üldse isaduse skandaali on tiritud.

Siiski hakkasid mõne aja pärast uued tuuled puhuma — salapärane isa ilmutas oma lapse vastu huvi.

Pool aastat tagasi sõnas Kaia, et tütar Rebecca isaga on neil suhted suisa nii heaks läinud, et mees on hakanud neid nagu kord ja kohus ka rahaliselt toetama.

Ka augustis Tallinnas esinenud Madonna kontserti külastasid noored teineteise embuses. Juba siis tõstatas Kroonika taas küsimuse, kas Koidu ja Kaia romantilisest jalutuskäigust ning õrnutsemistest võib välja lugeda, et lembelaulik on siiski pisikese Rebecca papa?