"Heleni tööülesanneteks on Tallinna Laste Turvakeskuse tegevust ja tegevusvaldkonda puudutava kommunikatsioonialase töö korraldamine ja meediaga suhtlemine,“ ütles Tallinna Laste Turvakeskuse juhataja Erki Korp.


Randmäe on Tallinna Missina Turvakeskusega koostööd teinud juba 2006. aastast alates. "Arvan, et Turvakeskuse tegevus on just sõltuvusprobleemidega laste aitamisel lausa hädavalik,“ ütles värske kommunikatsioonijuht.

"Teavitades erinevaid ühiskonna sihtgruppe meie asutuse tegevusest, on võimalik kindlasti paljude laste sattumist sõltuvusprobleemide küüsi vältida, kui inimesed teavad, kuidas ja kus kohast on võimalik abi saada,“ lisas Randmäe.

Helen sai selle aasta juunis kätte magistrikraadi kommunikatsioonijuhtimises Tallinna Ülikooli kolledžis Balti Filmi ja Meedia koolis.
 
Tallinna Laste Turvakeskus tähistab oktoobris oma 16. aasta sünnipäeva ja tänase hetke seisuga on Turvakeskusest saanud abi üle 2600 lapse. Käesoleva aasta septembris valmib Nõmme tee 99 keskuse juurdeehitus, mille läbi suureneb keskuse kohtade arv 40-lt kohalt 50-ni.