"Nüüd on mitu nädalat autoga (Hummeriga - toim.) tegemist olnud. Öösiti siis mõtlengi, et mida vaja teha. Ja päeval käin temaga niimoodi edasi-tagasi. Rõõmustan ja kurvastan. Osa asju on vaja korda teha. Nagu ikka, kui ostad uue auto, on vaja selle juures üht-teist teha," räägib Üllar Kroonikale Hummeri rõõmudest ja muredest.

Jörberg pihib, et vahel kipuvad pähe muremõtted: "Et kas tegid ikka õigesti, et ostsid selle auto. Öösiti kipuvadki säärased küllalt rasked mõtted peale tulema, justkui on rohkem hirmu. Ma ei tea, millest see tuleb, aga hommikul ärkad üles ja saad aru, et asi ei olegi nii hull."

Üllar arvab, et öösel mõtted lihtsalt võimenduvad. "Praegu, kus meil on kaks autot, on tegelikult nii, et kui ühega käid tööl, siis teine seisab."

Jörberg lisab: "Ja Tartu on nii väike linn, et kui siin ühest otsast teise sõidad, siis no kui võtab benssu, las võtab - ükskord võib ju endale tõesti lubada! Tiit Priideliga (DJ - toim.) rääkisin ka sel teemal - tema leidis samuti, et oluline on kas või see mõnu, kuramus."