«Olen veendunud, et laps ei pea liha sööma,» räägib Simona ajakirjas Kroonika. Seni on ema sõnul selline dieet ja juurviljad lapsele igati sobinud. Pealegi on Simona arvates liha lapsele raskesti seeditav ja tekitab asjata seedehäireid.

«See on absoluutselt vale!» prahvatab doktor Maser. Tunnustatud lastearsti Mai Maseri sõnul vajab laps vereloomeks rauda ja selle efektiivseim allikas on just liha.

«Parim raua, loomsete valkude, B12-vitamiini ja muude eluks vajalike elementide allikas on punane liha. Head allikad on veel maks ja kala. Kui väikelapsele liha ei anta, võib Simona ta ohtu seada - võib kujuneda rauavaegus.»

Teadlik lihast, kanast ja kalast eemal hoidmine pole Maseri sõnul õige. «Kui laps ei söö liha, peab ema suutma talle selle kompenseerida võimalikult mitmekesise segatoiduga, ehk et laps on nagu mäletseja, kel on neli magu ja kes vajab seda rohkem toitu, mis sisaldaksid ka organismile vajalikke aminohappeid.»

Simona peab poja hea tervise aluseks rinnapiima, mida ta kavatseb anda nii kaua kui võimalik. Maser aga lisab, et tema praktika jooksul on esinenud igasuguseid veidrusi, kuid õnneks on need siiski erandid.