Terje Aru: Evelin Ilves oli õnnetu!

"Veetsime aega suures seltskonnas, kus on palju äärmiselt tolerantseid inimesi. Kuid Evelin Ilvese kleit oli tõeliselt õnnetu. Hoolimata sellest armastame teda tingimusteta! Ariel Klas on igal aastal olnud fantastiline. Usun, et ta oli seltskonnas ainus, kelle juveelid olid ehtsad. Samuti oli meie kõigi lemmik Keit Pentus, tema kollane kleit on unustamatu!"

Kersti Toots: Ingrid Tõniste oli väga ilus

"Esimesena meenub kohe Ingrid Tõniste, kes oli väga ilus. Proua Raski kleit üllatas kõige enam, peab ütlema, et see oli fantastiline! Ka Signe Kivi kannab alati oma rõivad välja."

Evelin Pang: Tiina Tauraite oli originaalne

"Tõstaksin esile Tiina Tauraite kleidi. See oli kaunis ja originaalne. Linane värv mõjus väga hästi."

Ariel Klas: silm puhkas Evelin Ilvesel!

"Sel aastal olid väga elegantsed kleidid. Kõige enam meeldis mulle presidendiproua kleit, see oli moekas ja väga eriline. Imetlen teda siiralt."

Krista Lensin: Ariel Klas ei eksi kunagi

"Kui öeldi, et Eri Klas tuleb oma abikaasaga kätlema, siis palusin vaikust. Ta on elegantne ja väljapeetud daam, kes ei eksi kunagi. Sümpaatne oli ka Keit Pentuse kleit, kuigi tekkis küsimus: ega seda kõike liiga palju polnud? Täispunktid annaksin aga Tartu linnapea Urmas Kruuse tütrele, keda vaadates süda lausa sulas."

Kristiina Heinmets: Keit Pentus võib minna Oscaritele

"Silma jäi Evelin Pange kleidi tegumood ja värv. Ingrid Tõniste oli väga šikk. Keit Pentus oli ehk kõige eredam, ta võib selle kleidiga minna vabalt Oscari galale. Väga meeldis ka Evelin Ilvese ääretult lihtne kleit. Tema kohta võib öelda, et lihtsuses peitub võlu. Arne Niidule suur aplaus. "

Beatrice: Ene-Liis Semper oli julge

"Üldjuhul keegi sel korral silma ei paistnud. Näitleja Evelin Pang koos abikaasaga mõjusid väga värskelt. Meelde jäi ka Dmitri Demjanovi abikaasa, tema soeng ja kleit olid täislikud. Pakun, et kleit on Tiina Talumehe looming. Ene-Liis Semper oli huvitav. Ariel Klas meeldis väga, ta on alati äärmiselt soliidne. Kui kedagi kritiseerida, siis Liis Lassi. Mis teha - tal puudub maitse! Soeng ja kleit ... No see kõik kokku nägi välja nagu 50aastasel."

Ingrid Tõniste: Gerli Padar oli fantast

"Värvidest tooksin esile Urve Palo ja Evelin Ilvese kleidid. Ei saa üle ega ümber Gerli Padarist, kelle stiil oli terviklik. Aksessuaaridest mainiksin kindlasti ära Anu Ansipi kaelaehte, mis oli tõeliselt suursugune."