Pankrotihaldur Arno Mägi, kes tunneb Suklest juba üle kümne aasta ning on olnud tema naabrimees Pärnus, ütles Publikule, et juhtum on täiesti uskumatu.

Andrus Sukles nimetas Tullio Liblikut mullu sügisel Eesti Ekspressi veergudel ja ka mujal meedias alatuks limukaks, vargaks ja maltsaks.

“Andrus on käreda sõnavaraga mees ja tal on äkiline väljendusviis, kuid mitte üheski episoodis ei usu ma, et ta võiks tellida või soovida kellegi surma,” lausus Mägi.

Suklest iseloomustas ta järgmiselt: “Haukuv koer ei hammusta.”

Suklese riskantne samm

Andrus Sukles pani augustis kadunud isikute ja võlglaste leidmiseks loodud rahvusvahelisse portaali teate, et maksab 4,3 miljonit krooni preemiat Liblikult võla kättesaamiseks.

Arno Mägi nimetab Suklese sammu väga riskantseks. “Kui Sukles sellise kuulutuse avalikult üles pani, võib leiduda kriminaalseid õnneotsijaid.”

Mägi sõnab: “Ma usun Eesti uurimisorganite sõltumatust. Kui nad saavad sellise vihje, on nende ülesanne seda uurida. Aga minu arvates ei saa olla usaldusväärne allikas inimene, kes väidetavalt soovib sellist tellimust täita.”

“Tunnen ka Tullio Liblikut. Mul on väga kahju, et konflikt on sellise formaadi võtnud. Loodan, et nii süüdistus kui ka oht kellegi elule ei ole tõsi. Eks aeg näitab.”