53 aastane Kägu ja 38 aastane ärinaine Katrin Kanter kohtunud läinud novembris, kui vägilasemõõtu mees pöördus firmasse Balti Tekstiil, et endale kehakatteid muretseda. Firma ainuomanik on aga just Katrin Kanter, kirjutab Kroonika.

Igatahes möödus rõivaproov nii ladusalt, et kulges lausa öhe ja Kägu kutsus esimesel õhtul juba kauni blondiini Controventosse õhtueinele. Samal õhtul pidas selles restoranis oma sünnipäeva Katrini ammune tuttav, endine kõrge riigiametnik Aivo Lind.

Kägu kannabki tänavusel presidendivastuvõtul kõnealust saatuslikku ülikonda, mille puhuks ta firmasse Balti Tekstiil pöördus.

Viimane on näinud ka sõnumeid, mida härra Kägu Katrinile saadab. “Need olid sellised nunnutamised, võiks öelda. No ütleme, et kui sa neid sõnumeid loed, siis sõprusest on asi vähe kaugel…”

Ühes sõnumis olnud kirjas: “Mul on kõigest kõrini. Ostame vanalinna korteri ja hakkame seal koos elu nautima.”

Härra Linnule on Katrin ka pihtinud, et neil on Käguga suhe tekkinud. “Ma avaldasin talle muidugi kaastunnet. See võis olla kuskil aasta alguses,” nendib Lind ja lisab, et talle Kägu eriti ei sümpatiseeri.

Katrin ütleb Kroonikale, et ei julge öelda, kas on Raimoga öö veetnud: “Vot seda ma ei julge enam kinnitada, ma kardan seda kättemaksu, mis pärast tuleb. Fakt on see, et Ojulandiga nad olid kriisis, ja on siiamaani minu arust.”

Kägu nendib, et on korra Katriniga söömas käinud ja see on kõik. Kristiinaga on tal enda sõnul kõik korras.

“Sõidan talle just külla!” seletab Kägu.

Kuuldes, et Katrin Kanter väidab, et armastab teda, kostab Kägu: “No mul on hea meel, et mind päris maha pole kantud. Mees ikkagi ju üle viiekümne. Hommikul ajan habet ja mulle meeldib puhaste riietega ringi käia. Kui keegi mind armastab, siis miks mitte.”

Kui Kristiina Ojuland osales saates “Tantsud tähtedega” sai ta väga lähedaseks oma tantsupartneri Aleksei Makaroviga. Neid nähti koos Kaubamajas käest kinni kõndimas ja siis kurtis Kägu, et tema jaoks Kristiinal enam aega polegi.

“See, kuidas Kristiina seda vabadust kasutab, teab ainult tema ja Makarov. Mina ei tea, kui kaugele tohivad piirid minna, aga eks mul on sama tunne nagu siis, kui naabrimees sada korda õhtu jooksul su naisega tantsib. See on ju imelik?!” kurtis Kägu toona Naistelehele.